Hem Underhållning Chris Rock skämtar nu om örfilen från Will Smith

Chris Rock skämtar nu om örfilen från Will Smith

förbi admin
0 kommentar

Kändisvärlden hamnade chock efter att Will Smith smockade till Chris Rock på årets Oscarsgala i slutet av mars. Attacken skedde efter att Rock från scenen skämtat om Will Smiths fru Jada Pinkett Smith. Många kändisar valde att fördöma händelsen och krävde Will Smith på en ursäkt – som kom dagen efter på Instagram: ”Jag skulle vilja be dig om ursäkt offentligt Chris. Jag gick för långt och gjorde fel.” 

Smith kallade också sina handlingar för ”chockerande, smärtsamma och oförsvarbara”.

Men Chris Rock har hittills avstått från att kommentera händelsen. 

Däremot har han inte kunnat hålla sig från att skämta om saken. Vid sin ståuppshow i London på torsdagskvällen tog han upp incidenten. 

– Jag är okej, om någon undrar. Fått tillbaka det mesta av min hörsel, sade Chris Rock enligt The Telegraph, och fortsatte:

– Jag kommer att prata om det någon gång… på Netflix.

Stora konsekvenser för Will Smith

Chris Rock tillsammans med sin mamma.

Foto: David Silpa/UPI/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

Han fortsatte:

– Era biljetter var dyra, men inte dyra.

Skandalen har fått många konsekvenser för Will Smith. Tidigt stod det klart att han självmant lämnade Oscarsakademin på grund av de inträffade. Litet senare meddelades att Smith portas från galan – i tio år. Hans filmproduktion har också påverkats. Streamingjättarna låg i budkrig om rättigheterna till en biografisk film om Smiths liv, men när skandalen var ett faktum drogs buden tillbaka.

Jada Pinkett Smith har meddelat att ”familjen Smith fokuserat på läkning” efter makens örfil. Chris Rock mamma har sagt att ”när du skadar mitt barn så skadar du även mig”.


Chris Rock mamma har sagt att ”när du skadar mitt barn så skadar du även mig”.

Du kanske också gillar