Hem Underhållning Dominika Peczynski och Anders Borg vill sälja sin lyxvåning på Östermalm

Dominika Peczynski och Anders Borg vill sälja sin lyxvåning på Östermalm

förbi admin
0 kommentar

Entreprenören Dominka Peczynski, 51 och hennes man och tillika före detta finansministern Anders Borg, 54 bor i en omsorgsfullt inredd sekelskiftesvåning på Östermalm. 

Tidigare i år visade Dominka och Anders upp sitt lyxiga hem i programmet ”Här bor jag”. 

Det är främst Dominika själv som stått för inredningen och hon berättade att både hon och Anders är mycket förtjusta i hemmet. 

– Mitt intresse för inredning började för ungefär tio år sedan. Det var då jag förstod att man kunde förändra ett rum med ganska små medel, ganska liten budget och bara genom att ha ett öga för saker och ting, sa hon i programmet.

Det var 2016 som paret flyttade in i lyxvåningen på 222 kvadratmeter som är fördelade på sju rum. 

Från programmet ”Här bor jag”.

Foto: Kanal 5

Från programmet ”Här bor jag”.

Foto: Kanal 5

Från programmet ”Här bor jag”.

Foto: Kanal 5

Från programmet ”Här bor jag”.

Foto: Kanal 5

Från programmet ”Här bor jag”.

Foto: Kanal 5

Därför vill de sälja 

Men nu har paret bestämt sig för att lägga ut lägenheten till försäljning. Anledningen är att de från början bodde i våningen med alla sina barn. Totalt var de sju personer som bodde ihop, men nu är alla barn förutom ett utfluget.

– När vi flyttade in så bodde alla hemma och då behövdes utrymmet. Nu har vi för många sovrum som står tomma avslöjar Dominka för Svensk damtidning

För tidningen avslöjar Dominika att de fortfarande trivs mycket bra i området och sannolikt kommer att stanna kvar på Östermalm. De tänker inte heller stressa med försäljningen och kommer endast att sälja till rätt pris. 

– Vi älskar lägenheten och tänker inte sälja den så lättvindigt. Vi kommer bara att sälja om vi känner att vi får rätt pris. Vi älskar även området, så vi kommer förmodligen bli kvar här, säger Dominika Peczynski.

Dominika Peczynski: Det är det bästa med Anders Borg

Du kanske också gillar