Hem Underhållning Dotter efter ”gravidkuppen” i Eurovision: ”Vi känner oss verkligen redo”

Dotter efter ”gravidkuppen” i Eurovision: ”Vi känner oss verkligen redo”

förbi admin
0 kommentar

Johanna ”Dotter” Jansson ska bli mamma. Något hon avslöjade när hon presenterade Sveriges juryröster i lördagens Eurovision-final.

Foto: Erik Simander/TT

Med en referens till egna mellolåten “Little tot” avslöjade Johanna “Dotter” Jansson inför hundratals miljoner tittare att hon ska bli mamma.

– Det ska bli mysigt. Vi längtar så mycket och känner oss verkligen redo för den typen av liv, säger den värmländska artisten dagen efter Eurovision-överraskningen.

Ingen i SVT-produktionen kände till att Johanna Jansson skulle avslöja nyheten i direktsändning.

– Vi ville hålla det hemligt så jag hade ju inte kunnat öva på den där lilla extra överraskningen i tv-studion. Jag övade för mig själv, tänkte tyst. Det var lite jobbigt faktiskt för man vill så gärna testa hur det känns på repetitionerna. Men det gick ju bra!

Snart halvvägs in i graviditeten växte “kuppen” fram ur ett skämt med pojkvännen Dino Medanhodzic.

– Det ska bli mysigt. Vi längtar så mycket och känner oss verkligen redo för den typen av liv, säger Johanna Jansson.

Som tycker att Cornelia Jakobs ska vara stolt över insatsen och fjärdeplatsen.

– Fantastiskt bra jobbat. Jag minns inte när Sverige hamnade så högt senast. Eftersom jag var så uppe i mitt och fick repetera medan allt pågick så hann jag varken se Spanien eller Storbritannien. Men Ukraina såg jag.

Nu rasar grattiskommentarerna in.

– Det är så många meddelanden! Även från vänner och bekanta som vi inte har berättat för.

Så här jobbar Värmlands Folkblad med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Du kanske också gillar