Hem Sport Efter La Liga-klubbens intresse – Swedberg kan tänka sig att flytta utomlands: “Jag är redo”

Efter La Liga-klubbens intresse – Swedberg kan tänka sig att flytta utomlands: “Jag är redo”

förbi admin
0 kommentar

Williot Swedberg gör succé i Hammarby och har satt fem mål på sju matcher. Frågan är hur länge han blir kvar i Bajen? Flera lag har fått upp ögonen för honom och enligt uppgift till Fotbollskanalen vill La Liga-klubben Osasuna köpa loss 18-åringen.

– Det är bara kul att höra, men fokus är i Hammarby, säger Swedberg.

Hur mycket vill du veta om intressen och sånt?

– Jag får väl veta om det kommer något konkret. Annars håller mina föräldrar och agenter det borta från mig, det är mest dom som snackar om det.

Visste du om Osasunas intresse?

– Nej det kan jag inte säga. Vi snackar inte om det så utan det är i så fall när det kommer till kritan som jag får veta.

Du har ju en koppling till Spanien och har bland annat bott och spelat i Valencia som ung – vill du till Spanien?

– Det är ju en dröm i framtiden.

Vad vet du om Osasuna?

– Jag kan inte säga att jag har sett laget så mycket. Så jag vet faktiskt inte så mycket.

Vad är viktigt när du tittar på andra klubbar?

– Hur planen är för mig, speltid, vad det är projekt, och så vidare. Det är viktigt att klubben har följt en länge och ska satsa på en.

Är du redo att sticka?

– Om man tar ett steg så vill man få speltid, det är viktigt som en ung spelare. För att utvecklas måste man ju ta svåra utmaningar. Alla börjar ju inte på toppen. Jag känner att jag är redo, men jag har inget emot att stanna i Bajen heller. Det finns fördelar med båda.

Du kanske också gillar