Hem Ekonomi Administratör till It-Kansli, Stockholm – tidsbegränsad anställning

Administratör till It-Kansli, Stockholm – tidsbegränsad anställning

förbi admin
0 kommentar

Organisation


It-avdelningen


Kommun


Stockholm


Län


Stockholms län


Utlyst


11 september 2023


Ansök senast


15 september 2023


Referensnummer


C153756/2023

Arbetsplatsbeskrivning

Är du redo för en större uppgift?
Till gruppen Verksamhetsstöd söker Polismyndigheten nu en Administratör som är självständig, lyhörd och har en god kommunikativ förmåga.
Hos oss kommer du tillsammans med engagerade och trevliga kollegor utvecklas och få erfarenheter för livet, samtidigt som ditt arbete bidrar till att öka tryggheten och minska brottsligheten i Sverige. IT-avdelningen består för närvarande av 1000 anställda som ansvarar för all IT som används av myndighetens 35 500 anställda. Vårt kontor är beläget i Stockholm där vi erbjuder både flexibelt kontor och flexibla arbetstider. För närvarande finns det även möjlighet att arbeta hemifrån en dag i veckan.

Du kommer att ingå i en grupp som stöttar verksamheten med att bygga IT-avdelningens varumärke – attraktiv arbetsplats och vi tillhandhåller operativt och strategiskt stöd inom kompetensförsörjning, t.ex rekryteringsstöd, kampanjer på sociala medier, intern och externa event riktade till IT-avdelningen anställda, traineeprogram och chefsförsörjningsprogram, samordning av arbetsmarknadsmässor mm.
Vi arbetar enligt agila principer där vi hjälps åt att leverera säkra, högkvalitativa lösningar. Det innebär att du kommer få varierande arbetsuppgifter vilka ligger i linje med våra gemensamma leveranser.

Du får engagerade kollegor och en miljö som främjar lärande och utveckling. Vi värnar om en kultur där man inte bara jobbar för att utveckla sig själv utan även för att lyfta andra och att fördjupa sin kunskap genom att dela med sig av den.
Vi har ett flexibelt förhållningssätt mot verksamhetens behov och ansvarsområden och arbetsuppgifter kan således komma att ändras över tid.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer att bistå i operativa uppdrag, där du kommer att planera, koordinera och administrera ditt eget arbete inom främst rekrytering.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Arbeta med administrativt stöd till IT-avdelningens chefer i rekryteringsärenden, t.ex utformning av annonser, intervjustöd, referenstagning och dokumentation
  • Samverka med HR-avdelningen i frågor som rör rekrytering
  • Arbeta med administration av ärenden relaterade till kompetensförsörjning, t.ex administration kring interna utbildningar och event riktade till IT-avdelningens anställda
  • Arbeta med search via LinkedIn Search
  • Ingå i intervjupool för säkerhetsintervjuer
  • Andra arbetsuppgifter kopplade till HR-administration och HR-årshjulet
  • Bidra och driva förbättringar inom området

I takt med att arbetsuppgifter eventuellt förändras ingår det i rollen att bistå i denna förändring.

Kvalifikationer

Detta är en möjlighet för dig som har:
I övrigt så ser vi att du som person bidrar till en positiv stämning i arbetsgruppen och inte är rädd för att ta dig an nya uppgifter och utmaningar

Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrig information

I denna rekrytering görs löpande urval.

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning tom 2024-10-31.
Arbetsort: Stockholm
Arbetstid: Flextid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Funktion: Administratör

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev senast den 15/9-2023. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Polismyndighetens webbplats.

Har du skyddade personuppgifter, referenser eller liknande information som du själv bedömer som skyddsvärd rekommenderar vi dig att du skickar din ansökan uppmärkt med annonsens referensnummer via brev till adressen: Polismyndigheten, Registratorskontoret, 106 75 STOCKHOLM, eller kontakta ansvarig HR-konsult.

Om du fortsätter din ansökan digitalt kommer din ansökan hanteras via Polisens rekryteringsstöd Visma Recruit.

Om du vill komplettera din ansökan vänder du dig till ansvarig HR-konsult.

En anställning hos Polismyndigheten kan komma att inledas med en provanställning om sex månader.

Polismyndigheten är Sveriges största myndighet. Vi erbjuder dig en arbetsplats som stimulerar till mångfald, kreativitet och personlig utveckling.
Läs gärna om våra förmåner som anställd hos polisen på: polisen.se/erbjudande

Hos oss får du möjlighet att bidra till Polisens uppdrag – att öka tryggheten och minska brottsligheten i samhället. Vi bedriver vår verksamhet enligt vår värdegrund: engagemang, effektivitet och tillgänglighet. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen.

Läs gärna mer om polisen och vår verksamhet på polisen.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

#LI-DNI

Sök jobbetAnsökan sker via polisens rekryteringsverktyg

Du kanske också gillar