Hem Ekonomi Coop återkallar Änglamark Kryddkvarn Salt, Svartpeppar samt Pepparmix

Coop återkallar Änglamark Kryddkvarn Salt, Svartpeppar samt Pepparmix

förbi admin
0 kommentarCoop återkallar Änglamark Kryddkvarn Havssalt 100 gram, Änglamark Kryddkvarn Svartpeppar 45 gram samt Änglamark Kryddkvarn Pepparmix 45 gram med tre olika bäst före-datum. Anledningen till återkallelsen är att produkterna saknar svensk text där det framgår att artiklarna kan innehålla spår av allergener. 

 Återkallelsen gäller följande produkter med följande bäst före-datum: 

  • Änglamark Kryddkvarn Svartpeppar, 45 gr, bäst före-datum 2022-07-22 samt 2025-09-09 

  • Änglamark Kryddkvarn Pepparmix, 45 gr, bäst före-datum 2022-07-25. 

Coop tar händelsen på stort allvar och undersöker tillsammans med leverantören det inträffade. Varan kan innebära en hälsofara för den som är allergisk mot vete, korn, senap, selleri eller jordnötter. 

Vid återkallelsen stoppas produkten i kassan och är inte möjlig att köpa. Kunder som har köpt någon av produkterna ovan med aktuellt bäst före-datum uppmanas lämna tillbaka produkten i Coops butiker och få pengarna tillbaka. 

Coop beklagar det inträffade. För mer information kontakta
Coops presstjänst: 010-743 13 13 
eller [email protected] 

Coop 
Coop är en av Sveriges största dagligvarukedjor som levererar prisvärd, hållbar matglädje och har mer än 800 butiker från Kiruna i norr till Smygehamn i söder. Coop har sedan 2008 erbjudit näthandel av mat och vår butik på coop.se erbjuder mer än 80 procent av de svenska hushållen möjligheten att få tillgång till sin beställning via hemleverans eller andra leveransmöjligheter. Coop rankas som ett av Sveriges mest hållbara varumärken och har störst andel ekologisk försäljning i branschen. Totalt omsätter Coop i Sverige 44 miljarder kronor och har över 22 000 medarbetare. För mer information om Coop besök: http://www.coop.se. 

Du kanske också gillar