Hem Ekonomi Hanhund söker nytt hem | Länsstyrelsen Norrbotten

Hanhund söker nytt hem | Länsstyrelsen Norrbotten

förbi admin
0 kommentar

Länsstyrelsen i Norrbotten säljer en omhändertagen hund. Hunden är en hanhund av rasen ”Irish softcoated wheaten terrier”, troligen cirka 8 år gammal.

Hunden är en snäll och trevlig hund som inte har problem med folk eller andra hundar. Han behöver en snäll och trygg ägare som hunden kan lita på och som är van vid terriers lite självständiga och ibland lite bestämda sätt.

Hunden säljs i befintligt skick, utan garantier. Han är översiktligt besiktad av veterinär vid omhändertagandet och veterinärintyget medföljer. Hunden har tandsten och kommer att behöva en munsanering hos veterinär. Hunden är id-märkt med microchip. Inget registreringsbevis (stamtavla) eller hundpass finns.

Länk till Svenska Kennelklubbens information om rasen:
Irish softcoated wheaten terrier | Svenska Kennelklubben Länk till annan webbplats.

Priset är 3 000 kr.

Hunden är uppstallad i Norrbotten och behöver få komma till ett nytt hem inom kort.

Tänk på att du som är intresserad köpare måste ha möjlighet att med kort varsel (inom några dagar) kunna åka och hämta hunden på uppstallningsplatsen i Norrbotten.

Intresserade köpare kommer att kontrolleras så att det inte föreligger några tidigare djurskyddsproblem eller beslut enligt lagen om tillsyn av hundar och katter.

Du kanske också gillar