Hem Ekonomi Här finns de nöjdaste kunderna – Fastighetstidningen

Här finns de nöjdaste kunderna – Fastighetstidningen

förbi admin
0 kommentar

Flera bolag lyckades försvara sina topplaceringar i i Fastighetsbarometerns årliga kundundersökning. Här är listan på vinnarna.

Fastighetsbarometerns Nöjd-Kund-Index (NKI) är en årlig analys av svenska hyresgästers uppfattning om sina hyresvärdar. Mätningen genomförs bland Sveriges ledande fastighetsägare utifrån en 100-gradig skala.

Hufvudstaden befäste sin förstaplacering på storbolagslistan för kontor. Toppnoteringen från föregående år behålls med ett Nöjd-Kund-Index (NKI) på 86.

[ Annons ]

– Jag vill framföra ett stort tack till våra kunder som via sitt deltagande i undersökningen hjälper oss att löpande utveckla och förbättra vår verksamhet. Hufvudstaden prioriterar att ha egen personal inom förvaltningen och undersökningsresultatet visar tydligt att det har en positiv inverkan på kundnöjdheten, säger Anders Nygren, VD Hufvudstaden.

I kategorin små och medelstora bolag har Pembroke nöjdast kontorshyresgäster. I år landade Pembroke på Nöjd-Kund-Index (NKI) 89, det högsta indexet bland alla deltagande fastighetsbolag, och endast ett poäng ifrån sitt eget tidigare toppresultat. Särskilt bra gick det i kategorierna tillgänglighet, bemötande och kommunikation.

– Vi är väldigt stolta över resultatet! Fastighetsbarometern är ett viktigt verktyg i vårt långsiktiga arbete med att erbjuda moderna, hållbara och högkvalitativa arbetsplatser, som hjälper våra hyresgäster att framgångsrikt driva sina verksamheter.

– Vi uppskattar våra hyresgästers stora engagemang i undersökningen och deras svar är viktiga i vårt utvecklingsarbete, säger Kristin Willerström, Regionansvarig i Norden på Pembroke.

Största förbättring gjorde SEB/Novier Real Estate . Och kvarteret Giraffen har landets mest nöjda butikshyresgäster.

Du kanske också gillar