Hem Ekonomi Här öppnar nya Ikea-varuhuset mitt i Stockholm

Här öppnar nya Ikea-varuhuset mitt i Stockholm

förbi admin
0 kommentar

Ikeas nya storsatsning, att vara närmare centrum och mer lättillgängligt har resulterat i att flera varhus har öppnat i olika städer runtom i världen. Nu har turen kommit till Stockholm, närmare bestämt ligger det nya varuhuset i Gallerian. 

– Det här är en historisk dag för Ikea i Sverige. Äntligen öppnar vi det första cityvaruhuset i Sverige och tar nästa steg i vår storsatsning på Stockholm, säger Lena Herder, landschef Ikea Sverige.

Ikea City i Stockholm har nytt koncept

I nya Ikea City får kunderna tillgång till stor del av sortimentet. Fokus är på heminredningsprodukter men kunderna kan även få hjälp av Ikeas olika experter. Det nya restaurangkonceptet Mat & dryck öppnar upp möjligheterna för kunder att njuta mer av varumärkets starkt förknippade matutbud. Om du inte har tid att stanna och äta i varuhuset, på en frukost eller en afterwork går det enkelt att få det hemlevererat runtomkring i Stockholmsområdet.  

– Det är väldigt roligt att Ikea gör denna historiska satsning, som är ett bevis på Stockholms citys attraktionskraft. Genom denna etablering kommer centrala Stockholm blir ett ännu mer levande område, som lockar både stockholmare och besökare till innerstaden, säger Anna König Jerlmyr, finansborgarråd (M) i Stockholm. 

Se även:

Du kanske också gillar