Hem Ekonomi O’Learys hyr i Mölnlycke Fabriker av Wallenstam

O’Learys hyr i Mölnlycke Fabriker av Wallenstam

förbi admin
0 kommentar

Precis intill Wallenstam Arena i Mölnlycke Fabriker öppnar O’Learys till hösten. På 540 kvadratmeter erbjuds gästerna mat och dryck i kombination med sport, musik och och aktiviteter.

O’Learys öppnar en sportbar/restaurang till hösten på Viola Gråstens plats / Sporttorget i det nya bostadsområdet Mölnlycke Fabriker som växer fram i genuin bruksmiljö med gott om sporthallar, en ny arena och kommersiell verksamhet.

– Det här är en fantastiskt fin pusselbit i helheten som vi har skapat i Mölnlycke Fabriker med alla nya hem och sportaktiviteter i de nya hallarna samt i arenan. Det blir som ett stort sportkluster i området, där O’Learys passar in helt perfekt, säger Marina Fritsche, vice vd och regionchef för Wallenstam i Göteborg.

– Lokalen känns helt perfekt och kommer ha plats för cirka 200 sittande gäster med en härlig uteservering i söderläge, säger Mikael Beckman på O’Learys Mölnlycke.

O’Learys har funnits sedan 1988 och har idag fler än 110 restauranger i 14 länder. Verksamheten ägs av Social Eatertainment Group som planerar för dubbelt så många O’Learys runt om i världen under de närmsta åren.

Du kanske också gillar