Hem Ekonomi Order på ett RescueRunner-system till Tyskland

Order på ett RescueRunner-system till Tyskland

förbi admin
0 kommentarSafe at Sea AB (publ) har genom sin distributör mottagit en beställning på ett RescueRunner-system till Röda Korset i Tyskland.

Röda Korset Ostvorpommern-Greifswald har sedan tidigare en RescueRunner och väljer nu att investera i ytterligare en RescueRunner. Safe at Sea tecknade tidigare under våren samarbetsavtal med Lava Marine GmbH som representant på den tyska marknaden och de valde själva tidigare i veckan att investera i en egen demobåt för tester och införsäljning.

”Vi är både ödmjuka och stolta över att Röda Korset i Tyskland väljer att investera i ytterligare en RescueRunner. Vi ser fram emot att fortsätta bearbeta den tyska marknaden tillsammans med Lava Marine”, säger Henrik Hartman, CEO på Safe at Sea AB.

RescueRunner-systemet kommer att levereras under Q1 2023.

Ordervärde är cirka SEK 333 000.För mer information vänligen kontakta:

Henrik Hartman                                   

Telefon +46 (0)303-23 07 00
[email protected]

Safe at Sea AB tillverkar, utvecklar och säljer lätta, flexibla och kostnadseffektiva sjösäkerhetssystem. Dessa system bidrar till att rädda liv och effektivisera maritim SAR-verksamhet (Search and Rescue) och är förmodligen de effektivaste systemen i världen för att rädda nödställda personer ur vattnet. Systemen innefattar utrustning, utvecklade arbetsmetoder och tillhörande utbildning. Basen i Safe at Seas utbud är RescueRunner, SafeRunner, FireRunner och GuardRunner. Safe at Seas aktie är listad på Spotlight Stockmarket.

Taggar:Du kanske också gillar