Hem Ekonomi Schneider Electric lanserar TransferPacT™ ATSE för ökad prestanda och hållbarhet

Schneider Electric lanserar TransferPacT™ ATSE för ökad prestanda och hållbarhet

förbi admin
0 kommentarSchneider Electric lanserar produktfamiljen TransferPacT™ ATSE som säkerställer driftkontinuitet och tillförlitlighet samt maximerar drifttiden. Med en robust och kompakt konstruktion minskar TransferPacT ATSE utrymmesbehovet och säkerställer ökad prestanda även under extrema förhållanden. Samtidigt är den enkel att installera och driftsätta.

TransferPacT Automatic Transfer Switching Equipment (ATSE) är en serie snabba, kompakta, modulära, intelligenta och automatiska matningsomkopplare. De erbjuder ökad skalbarhet och robust prestanda.

Produktfamiljen TransferPacT finns i två olika varianter: Automatic och Active Automatic. Automatic går snabbt att ställa in och har ett lättöverskådligt gränssnitt. Active Automatic erbjuder fler funktioner, med en inbyggd styrenhet och display samt med möjlighet att utöka till en extern HMI. Skalbarheten ger användarna möjlighet att genom funktionsmoduler lägga till ytterligare funktionalitet i takt med att behoven ökar. Vidare kan uppgraderingar genomföras utan något strömavbrott.

Nya funktioner i TransferPacT ATSE skapar ökad tillgänglighet och effektivitet i kraftförsörjningen med nya anslutningsmöjligheter och ökad cybersäkerhet. Drifttiden maximeras med innovativ teknik som säkerställer omkopplingstider snabbare än 500 ms. Med en kompakt och robust konstruktion fungerar TransferPacT i de mest krävande miljöerna som i omgivningstemperaturer från -25°C till 70°C. Installation och driftsättning går 30 procent snabbare än tidigare tack vare dess allt-i-ett konstruktion.

EcoStruxure™-plattformen samlar in och analyserar ATSE-data i realtid via kommunikation och ger operatörer proaktiv underhållsanalys, snarare än att verka reaktivt. Med sin robusta och tillförlitliga prestanda som ger hög driftkontinuitet och hållbarhet har TransferPacT ATSE utformats särskilt för byggnadssektorn, sjukvårdsanläggningar, datacenter och transporter.

Med den nya generationen TransferPacT ATSE tar Schneider Electric ytterligare ett steg mot att maximera drifttiden och förbättra säkerheten, tillförlitligheten och hållbarheten.

TransferPacT, som är konstruerad enligt SS-EN 60947-6-1, är en ATSE i PC-klass och finns tillgänglig från 32–160 A, 2, 3, 4-polig med en nominell driftsspänning på 220–440 V.

Läs mer om TransferPacT™ här

Läs mer om Schneider Electrics EcoStruxure™-plattform härFör ytterligare information, kontakta:

Karolina Wilderfalk, presskontakt Schneider Electric, 070-282 67 63, [email protected]

Om Schneider Electric:
Vårt syfte på Schneider är att ge alla möjlighet att göra det mesta av vår energi och våra resurser som gynnar utveckling och hållbarhet för alla. Vi ser till att Life Is On.

Vi vill vara din digitala partner för ökad hållbarhet och effektivitet.

Vi driver digital transformation genom att integrera världsledande process- och energiteknik, uppkopplade produkter, styrning, programvara och tjänster på alla nivåer genom hela livscykeln för hem, byggnader, datacenter, infrastruktur och industrier.

Vi är ett globalt företag med stark lokal närvaro. Vi förespråkar öppna standarder och ekosystem tillsammans med partners som delar vår passion för ett meningsfullt syfte, inkludering och handlingskraft.

www.se.com/se

Du kanske också gillar