Hem Ekonomi VD:s presentation på Prevas årsstämma 2022

VD:s presentation på Prevas årsstämma 2022

förbi admin
0 kommentarPå vår hemsida finns nu VD:s presentationsfilm från årsstämman publicerad.

Johan Strid började med att ge en omvärldsbild och kommenterade några trender som påverkar oss alla. Allt ifrån globalisering, ekonomi, demografi och säkerhetsfrågor till transport och handel. Presentationen innehåller även en kort företagspresentation där våra fokuserbjudanden beskrivs samt en återblick på den lyckosamma förändringsresa vi har gjort sedan 2018.

2021 var ett mycket lyckosamt år för Prevas med mycket god lönsamhet och tillväxt, där flera historiska rekord sattes. Vi har under året gått samman med flera företag. Ett fulltecknat optionsprogram lanserades och satsningar har gjorts på varumärket avseende Employer Branding.

Avslutningsvis kommenterades starten på 2022 och riktningen framåt beskrevs.

Se presentationen på www.prevas.se/ir.För mer information, kontakta
Helena Lundin, Communication & information manager, Prevas AB
Mobil: +46 70 608 75 55, E-mail:
[email protected]

Om Prevas
Prevas är ett utvecklingshus där påhittigheten står i centrum. Med hög teknisk kompetens och affärsförståelse hjälper vi kunder inom vitt skilda branscher att dra större nytta av vår tids teknikutveckling. Nytta för människor, planeten och ekonomin. Prevas startade 1985 och är idag 800 medarbetare i Sverige, Danmark och Norge. Prevas är börsnoterade på NASDAQ Stockholm sedan 1998. För mer info om Prevas, besök www.prevas.se.

 

Taggar:Du kanske också gillar