Hem Hälsa Eurovision 2022 – Serbiens artist Konstrakta sjunger om Meghan Markles hår

Eurovision 2022 – Serbiens artist Konstrakta sjunger om Meghan Markles hår

förbi admin
0 kommentar

“Vad kan vara hemligheten bakom Meghan Markles hälsosamma hår?” sjöng Serbiens Eurovision-artist Konstrakta under torsdagens semifinal – en textrad som fick många tittare att spetsa öronen.

Under torsdagen var det dags för semifinal i Eurovision Song Contest 2022 och en av de som framträdde var Serbiens representant, artisten Konstrakta.

“Har inte blivit kontaktad av Markle

Redan i första meningen sjöng Konstrakta något som fick många tittare att haja till: “Vad kan vara hemligheten bakom Meghan Markles hälsosamma hår”, löd textraden. Men varför dök hertiginnan av Sussex namn egentligen upp i en låt i Eurovision Song Contest?

“Meghan Markle är inte så viktig här, men hon representerar alla de människor i media som vi fokuserar på. Hon har inte kontaktat mig än, men jag skulle gärna vilja att hon hörde [låten]! Detta är en låt om den atmosfär som vi lever i, som har fastställt hälsa som det högsta värdet”, förklarar Konstrakta på tävlingens hemsida.

Uppmanar till eftertanke

Låten “In Corpore Sano” handlar bland annat om fysisk och mental hälsa, vikten av universell sjukvård och samhällets osunda fokus på skönhetsideal. Den sista frasen lyder: “Så, vad händer nu?”, vilket ytterligare förstärker syftet att uppmana till eftertanke:

“Det är det sista vi säger i sången. Detta är en fråga som uppmanar oss att tänka på allt det som pågår omkring oss”, säger Konstrakta.

Under torsdagens semifinal gick både Serbien och Sverige vidare till finalen i Eurovision Song Contest, som sänds på lördag.

Källor: Metro, Eurovision

Du kanske också gillar