Hem Hälsa Antonio Brown slet av sig kläderna – nu sparkas han

Antonio Brown slet av sig kläderna – nu sparkas han

förbi admin
0 kommentar

NFL-spelaren Antonio Brown fortsätter hamna i rampljuset för annat än bara sina prestationer på planen.

Tidigare har han bråkat med flera lagkamrater, hotat att avsluta karriären när nya hjälmkrav kom, fått böter när han hoppat över träningar och anklagats för både sexuella övergrepp och misshandel.

Sedan han förra hösten kom till Tampa Bay Buccaneers har det lugnat sig något, förutom när han i november använde sig av ett falskt vaccinpass vilket resulterade i tre matchers avstängning.

Slet av sig tröjan och försvann – till allas förvåning

Mitt under söndagens match mot New York Jets fick han plötsligt nog.

33-åringen som stod vid sidlinjen vid tillfället och såg frustrerad ut drog av sig tröjan som han skickade upp på läktaren, hade en egen liten one-man-show där han hoppade och ropade ut till publiken innan han slutligen satte av mot katakomberna och försvann.

– Jag har aldrig sett något liknande, sa Scott Hanson som ledde sändningen NFL RedZone efter händelsen.

Både publiken, domarna och de båda lagen såg förbryllade ut. Men matchen fortsatte och Buccaneers fick med sig segern efter siffrorna 28-24.

Får sparken efter märkliga beteendet 

Många kritiserade Browns beteende och under matchens efterföljande presskonferens kom beskedet snabbt från klubben kring märkliga händelsen.

– Han är inte längre en ”Buc”, säger Tampa Bay Buccaneers huvudtränare Bruce Arians.

Mer än så ville han inte säga.

På Twitter kommenterar nu bland annat den tidigare NFL-spelaren Ross Tucker händelsen.

– Jag har för över två år sedan uttryckt en stark oro för Antonio Browns psykiska hälsa. Mannen behöver hjälp, skriver Tucker.

Brady vill uppmana till medkänsla

Buccaneers storstjärna Tom Brady är en av de som på olika sätt försökt ta hand om Brown under tiden i laget. Under en period lät Brady också honom bo hemma hos sig. 

Efter matchen ställde även han upp på presskonferensen för att kommentera det som hänt.

– Det är en väldigt svår situation. Vi alla älskar och bryr oss om honom. Det viktigaste inom amerikansk fotboll är vänskaperna vi skapar som sträcker sig utanför planen. Jag hoppas att vi kan hitta medkänsla och empati i den här situationen, säger Tom Brady om händelsen med Brown.

https://twitter.com/Buccaneers/status/1477750620580888577

Från arkivet:

Du kanske också gillar