Hem Hälsa Efter skilsmässoryktena – Charlene tog med barnen

Efter skilsmässoryktena – Charlene tog med barnen

förbi admin
0 kommentar

Det har varit stormigt kring furstinnan och fursten av Monaco. Skilsmässoryktena har avlöst varandra och furstinnan Charlenes hälsa ska inte ha varit den bästa. 

I våras hade hon knappt varit varit synlig alls på över ett halvår men så i slutet av april deltog hon tillsammans med maken och barnen på ett sportevenemang. 

Men under sommaren tycktes relationen makarna emellan ha varit bättre. Charlene har synts allt mer och bilderna visar en leende och glad furstinna. 

 – Hon mår väldigt bra. Hon har gjort offentliga framträdanden och kommer göra fler offentliga framträdanden i framtiden, sa furst Albert till Expressen i maj.

Och visst gjorde hon det, i juli träffade fursteparet påven Franciskus under ett besök i Vatikanstaten. Bara dagar innan delade paret med sig av en familjebild från när de 7-åriga tvillingarna hade en avslutningsceremoni på seglarskolan. 

Men sedan hände något. Under hela augusti har furstinnan åter varit som bortblåst. Under en månads tid har hon inte en enda gång har hon setts i officiella sammanhang – tills nu.

Dök upp med barnen

Under helgen deltog furst Albert och furstinnan tillsammans med barnen Gabriella och Jacques på den traditionsenliga picknick som hålls en gång per år under sensommaren, i Monaco. 

Furstinnan bar en vit ärmlös klänning i spets med polokrage med ett par vita vida svepande byxor under och ett par bruna pumps. 

Barnen hade matchande blommigt, Gabriella i en blå småblommig klänning med volang runt armarna och Jacques bar en uppknäppt skjorta i samma tyg med en vit t-shirt under. 

Fursten kom i avslappnad udda kavaj, vit skjorta och en beigea chinos. 

Du kanske också gillar