Hem Hälsa En professionell tränare – på din handled

En professionell tränare – på din handled

förbi admin
0 kommentar

I takt med att kroppsnära teknik blir allt mer populär ökar även kraven på att de ska vara snygga och gå att anpassa efter just din stil. De nya klockorna i Huawei Watch GT 3-serien imponerar med en design och en estetik som påminner om klassiska klockor. Samtidigt som de är fullproppade med funktioner för både din träning och allmänna välmående.  


© Tillhandahålls av Fotbolldirekt


Storlek och kvalitet

Äntligen en elegant, smart sportklocka!

Klockorna finns i två olika storlekar (46 respektive 42 millimeter bred skärm), och båda modellerna påminner till stor del om eleganta analoga klockor. Klockans framsida är gjord av rostfritt stål, ett lätt och starkt material som är både värme- och köldtåligt. Baksidan av klockan, som är gjort i kompositmaterial, har fått förbättrad hållfasthet. Allt för att göra din användning av den så kvalitetssäkrad det bara går. Baksidan är dessutom kurvad för att ligga bättre mot handleden och också säkerställa bättre kontakt med klockans sensorer för mer detaljrika mätningar. En annan designdetalj är kronan på sidan som du kan använda för att navigera på klockan som komplement till skärmen. 

Ett profesionellt hjälpverktyg vid träning

Huawei Watch GT 3 är en professionell tränare på din handled. AI-algoritmen har uppgraderats på ett sätt som möjliggör precis pulsmätning även under ansträngande träning samt förbättrar noggrannheten i övrig hälsodata. Huawei Watch GT 3 kan också bedöma din atletiska förmåga baserat på din historiska löpdata. Den ger dig en vetenskaplig och professionell löpplan utifrån ditt uppsatta mål, oavsett om du är nybörjare eller avancerad löpare.


© Tillhandahålls av Hockeysverige


Välutvecklade hälsofunktioner

Klockan hjälper dig också ha koll på din hälsa i vardagen. Huawei Watch GT 3 sätter, baserat på dina inställningar, vardagliga mål och erbjuder genomtänkta påminnelser för att just du ska utveckla hälsosamma vanor – oavsett om det rör sig om ett förbättrat sovschema, ökat intag av vatten eller om det är läge att ta en kort promenad.

Fantastisk batteritid

Det som gör att Huawei Watch GT 3 verkligen sticker ut i konkurrensen är, utöver den eleganta designen och den exakta mätningen av din hälsa, den fantastiska batteritiden. På en full laddning klarar sig den större modellen upp till 14 dagar – och den mindre modellen kan klara sig en hel vecka. Du kan dessutom enkelt ladda den med en trådlös laddare eller med en telefon som har stöd för omvänd laddning om du glömmer din egen laddare. 

Du kan med andra ord förbereda ett farväl till din batteriångest redan nu.

Läs mer om Watch GT 3 här.

Se här var Watch GT 3 finns att köpa


© Tillhandahålls av Hockeysverige


Du kanske också gillar