Hem Hälsa Engbergs skärgårdslyx med Soldoktorn på Flatholmen

Engbergs skärgårdslyx med Soldoktorn på Flatholmen

förbi admin
0 kommentar

Det blev inget midsommarfirande på midsommarafton för Lotta Engberg, 59, och Mikael ”Soldoktorn” Sandström, 64, eftersom att programledaren firade i ”Bingolotto”.   

– Hon kommer på midsommardagen i stället, men det är lite tråkigt. Men det är som det är, vi får köra de traditioner som finns i min familj. Hon blir ensam hemma, lite dystert, berättade Mikael Sandström inför firandet. 

Och nu har det blivit dags att njuta av sommaren för paret som hittade varandra i offentligheten. Engberg har tidigare berättat att sommaren kommer att spenderas en hel del på Mikael Sandströms sommarhus på Flatholmen – en timma från parets gemensamma bostad i Göteborg. 

– Vi ska mest grilla. Vi ska jobba på solbrännan för den är inte så bra. Han är betydligt mer ledig så han kommer vinna det slaget, sa Engberg då. 

Foto: Instagram

”Jag tycker hon är överlägset bäst”

Och nu visar hon upp hur hon och kärleken njuter fullt av solen på lanstället med ett glas vin. 

När de inte har det trevligt i Göteborgs skärgård befinner sig Lotta Enberg på inspelning av ”Lotta på Liseberg” – där även ”Soldoktorn” kommer att komma och hälsa på. 

– Jag tycker hon är överlägset bäst. Jag kanske är partiskt, har Sandström tidigare sagt och skrattat. 

När den hektiska jobbsommaren lagt sig väntar förhoppningsvis en resa till solen i höst.

– Det beror på hur det ser ut i världen då. Men vi är nog sugna på att ta en liten resa till Spanien och spela lite golf och ha lite trevligt, sa ”Soldoktorn” då. 

Sandströms stora glädje: 

Du kanske också gillar