Hem Hälsa Ett fan ville hälsa på UFC-veteranen – blev strypt!

Ett fan ville hälsa på UFC-veteranen – blev strypt!

förbi admin
0 kommentar

UFC-veteranen Jason ”Mayhem” Miller har återigen hamnat i problem med lagens långa arm.Enligt uppgifter via Los Angeles County Sheriff’s Department så greps den före detta UFC-fightern den 30 augusti i West Hollywood, Kalifornien, USA. Han står anklagad för en mindre förseelse och kom att släppas från häktet sex timmar efter att han grepits

TMZ var först med att rapportera om polisingripandet, som ska ha tagit vid på nattklubben Sunset Marquis i West Hollywood. Enligt polisrapporten ska ett fan kommit fram för att hälsa på UFC-veteranen, men det hela eskalerade snabbt till ett bråk där Miller står anklagad för att ha satt personen i ett strypgrepp. Situationen var så pass allvarlig att säkerhetsvakter blev tvungna att gå emellan och tillkalla polis.

Miller hann dock att lämna platsen innan polisen anlände men han kunde gripas dagen efter när han återvände till nattklubben.


HETAST JUST NUJason Miller har haft upprepade problem med lagen

Det är långt ifrån första gången som Jason ”Mayhem” Miller haft problem med lagen. UFC-veteranen har under de senaste åren gripits vid flera tillfällen och har stått anklagad för flera brott.

2017 erkände Miller sig skyldig till partnervåld och 2019 dömdes han till ett år i fängelse för vandalism och en överträdelse av en skyddsorder. 2021 fick Miller ett ettårigt fängelsestraff för vandalism, försök till grov stöld, partnervåld och polismotstånd. Miller satt i fängelse för ovanstående från juni 2022 till maj 2023.

Under sin UFC-karriär kom Miller att bland annat delat bur med namn som George St-Pierre, Chael Sonnen och Michael Bisping. 42-åriga Miller har vinster mot bland annat den före detta UFC-mästaren Robbie Lawler och Tim Kennedy på sitt matchfacit.

”Mayhem” Miller har inte tävlat i MMA sedan 2016 och gick sin sista UFC-match 2012.Utvalda odds inför UFC 293 (10 september) från Expekt:

18+ | Regler och Villkor här | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Spela ansvarsfullt


Du kanske också gillar