Hem Hälsa Helene Samuelsson ny kommunikationsdirektör för Ramboll Sverige och Norge

Helene Samuelsson ny kommunikationsdirektör för Ramboll Sverige och Norge

förbi admin
0 kommentarFrån och med den 1 februari 2023 har Helene Samuelsson rollen som kommunikationsdirektör för Ramboll Sverige och Ramboll Norge. Helene Samuelsson kommer närmast från Energiföretagen där hon varit Head of Communication and Public Affairs. Hon har mer än 25 års erfarenhet av den svenska marknaden med roller inom bland annat NCC, Sveaskog och Preem. 

På Ramboll ska Helene ansvara för kommunikation och marknadsföring inom både den svenska och den norska verksamheten. 

– Jag välkomnar Helene Samuelsson till Ramboll. Helene är en erfaren ledare med över 20 års erfarenhet inom marknadsföring, kommunikation och public affairs. Hon för också med sig insikter om den gröna omställningen där Ramboll spelar en nyckelroll i Sverige och Norge som en partner för hållbar förändring för kunder och för samhället i stort. Tillsammans med ländernas kommunikations- och marknadsföringsteam är jag övertygad om att Helene kommer att vara en stark drivkraft för att vidareutveckla vår position i Norge och Sverige och hjälpa oss att dra nytta av fördelarna med att arbeta mer tillsammans mellan de båda länderna, säger Morten Peick, Senior Group Director, Clients, Communication and Marketing.

I Sverige består samhällsutvecklaren Ramboll av 1900 ingenjörer och konsulter. Inom Ramboll Norge arbetar ytterligare 1700 kollegor. Bolaget erbjuder hållbara tjänster till både privat och offentlig sektor, till exempel inom stadsutveckling, grön energiomställning, transport och infrastruktur, management, vatten, miljö och hälsa.

– Den verksamhet som Ramboll bedriver har en viktig och avgörande roll i omställningen mot ett hållbart samhälle. Jag ser fram emot att bli en i Rambollteamet och bidra i det arbetet, säger Helene Samuelsson.För frågor och intervjuförfrågningar kontakta:
Maria Tegin, PR Manager Ramboll Sverige
E-post:
[email protected]

Tel:  +46 70 293 99 24

Om Ramboll
Ramboll är ett globalt arkitektur-, ingenjörs- och konsultföretag som grundades i Danmark 1945. Våra 17 000 experter skapar hållbara lösningar inom områdena Buildings, Transport, Vatten, Miljö & Hälsa, Arkitektur & Landskap, Energi och Management. Över hela världen kombinerar Ramboll lokal erfarenhet med en global kunskapsbas för att skapa hållbara städer och samhällen. Vi kombinerar insikter med kraften att driva positiv förändring hos våra kunder, i form av idéer som kan förverkligas och implementeras. Vi kallar det: Bright ideas. Sustainable change.
Läs mer på ramboll.se och följ oss gärna på LinkedIn och Instagram.

Du kanske också gillar