Hem Hälsa Heroic har samarbetat med Gsign –

Heroic har samarbetat med Gsign –

förbi admin
0 kommentar

E-sportorganisationen Heroic har meddelat att man har inlett ett samarbete med stols- och skrivbordstillverkaren Gsign. Affären kommer att se Heroic knacka på Gsign för sin kunskap och förståelse inom ergonomiområdet och kommer att se paret arbeta för att ge spelare komfort och hälsofördelar.

Som anges i tillkännagivandet tweet får vi veta, “Gsign är känt för premium ergonomiska skrivbord och stolar som kombinerar funktionalitet och estetik, och detta partnerskap gör det möjligt för Heroic att ge hälsa och komfort till spelare!”

Det anges också i pressmeddelandet som åtföljer affären att Heroic kommer att arbeta med Gsign för att skapa anpassade spelmiljöer, allt tillsammans med en rad initiativ som är inriktade på att öka medvetenheten om vikten av stolar och skrivbord som är bättre för din hälsa.

“Vi är glada över att arbeta med Gsign i detta projekt”, säger Heroics VD Joachim Haraldsen. ” Deras expertis inom inredning gör att vi kan skapa en verkligt unik och engagerande upplevelse för våra spelare och fans. Jag är en stark anhängare av mental och fysisk hälsa och jag tror att Gsign kan ha en positiv och bestående inverkan på spelarnas liv. Vi ser fram emot att se resultaten av detta partnerskap under de kommande månaderna.”

Det nämns ingenting om något av de ekonomiska aspekterna i samband med partnerskapsavtalet.

Du kanske också gillar