Hem Hälsa Horoskop 4-10 september 2023, SKYTTEN | Helenas Horoskop

Horoskop 4-10 september 2023, SKYTTEN | Helenas Horoskop

förbi admin
0 kommentar

Veckans horoskop

Flerveckorshoroskop för den 22 augusti- 11 september- ALLA STJÄRNTECKEN HÄR

Dagens budskap från tarot- det här väntar dig idag

Skytten 23/11–22/12

Din styrare, Jupiter, reser genom ditt sjätte hus för hälsa och arbete. Du befinner dig i ett tursamt år för att ta hand om dig, minimera stress och få ett positivt flöde i arbete och jobbsökande. På måndagen vänder Jupiter retrograd. Det påverkar dig personligen- din syn på dina möjligheter framöver- samt flödet i hälsa och arbete. Det sker fortfarande positiva saker men det sker i ett långsammare tempo. Du behöver utvärdera och granska möjligheterna mer noggrant.

Med Solen i ditt tionde hus är det en karriärmånad som du befinner dig i. Det är så mycket i ditt horoskop som talar för att arbete och karriär är där det händer mycket. Din karriärplanet, Merkurius, backar i din karriärzon. Det är inte utan blandade budskap, eller förvirring, som det sker saker kring ditt arbete och din framtidsplanering.

När Merkurius vänder framåt, den 15 september, kommer du märka hur känslan av att trampa vatten, släpper.

Tills dess, ha tålamod och se möjligheterna med att sakta ned och utvärdera sådant som kanske redan ligger på ditt bord. Nya visioner och riktning i karriären, väntar dig från och med den 15 september. Det datumet är en mycket stark karriärdag för dig då den även sammanfaller med en nymåne i din karriärzon.

Härligast denna vecka är att du får en förtida inblick i karriärframgången som kommer låsas upp för dig i mitten av september. Du kan få fantastiska nyheter i både ekonomi och karriär under onsdagen-fredagen. Du kommer känna planeternas stöd för att hjälpa dig lyckas med det du vill åstadkomma. Du kan starta något viktigt för dig, som har kopplingar till dåtiden. Om du har tankar på att plocka du upp ett tidigare projekt, och förfinar det, blir det succé. Det du gör kan ha en koppling till din kreativitet och globala möjligheter eller ha att göra med arbete inom förlagsvärlden, media och marketing. Något som höjer dig, och ditt rykte i din bransch, till skyarna.

Du kanske också gillar