Hem Hälsa Jonah Hills beslut för hälsan: ”Förvärrar ångestattacker”

Jonah Hills beslut för hälsan: ”Förvärrar ångestattacker”

förbi admin
0 kommentar

Den 38-åriga skådespelaren Jonah Hill  är aktuell som regissör för en ny dokumentär med titeln ”Sputz” samt Netflix komedifilm ”You People”, som Hill skrivit tillsammans med regissören Kenya Barris.

I ett öppet brev berättar stjärnan om tanken bakom ”Sputz”. 

”Hela syftet med att göra den här filmen är att ge terapi och de verktyg jag har lärt mig i terapi till en bred publik för privat bruk genom en underhållande film”, skriver han.

Under inspelningen har stjärnan även kommit till insikt om vikten av att ta hand om sig själv och sin mentala hälsa.

”Genom denna resa för självupptäckt i filmen har jag kommit till insikten att jag har tillbringat nästan 20 år med att uppleva ångestattacker, som förvärras av media framträdanden och offentliga händelser.” skriver Johan Hill i sitt brev.

Har bestämt att inte marknadsföra filmen

Dokumentären har premiär i höst och stjärnan skriver själv att han längtar efter att få dela den med publik runtom i världen i hopp om att den kommer hjälpa andra. Samtidigt har han tagit beslutet att själv inte marknadsföra den.

”Du kommer inte att se mig där ute som marknadsför den här filmen, eller någon av mina kommande filmer, medan jag tar detta viktiga steg för att skydda mig själv.” skriver Jonah Hill.

Han fortsätter: 

”Om jag gjorde mig sjukare genom att gå ut och marknadsföra det, skulle jag inte agera sant mot mig själv eller mot filmen” skriver han i brevet. 

Jonah Hill har inte varit i rampljuset år 2022. Hans senaste film, Adam McKays Netflix-satir ”Don’t Look Up”, på Netflix i december förra året. Hill regisserade det andra avsnittet av HBO:s dramaserie ”Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty.”

Du kanske också gillar