Hem Hälsa Landskampen mellan Sverige och Finland i armbrytning avgörs på Fitnessfestivalen

Landskampen mellan Sverige och Finland i armbrytning avgörs på Fitnessfestivalen

förbi admin
0 kommentar

Om en vecka går Nordens största event inom träning, fitness och aktiv hälsa av stapeln på Stockholmsmässan. Fitnessfestivalen arrangeras 2–4 december och är en explosiv folkfest som samlar landets tränings- och fitnessentusiaster. Under festivalen genomförs flera svenska mästerskap och internationella tävlingar, däribland landskampen mellan Sverige och Finland i armbrytning.

Fitnessfestivalen är en stor folkfest som samlar landets tränings- och fitnessentusiaster. Under tre dagar finns det möjlighet att testa de senaste produktnyheterna, mingla med branschens leverantörer och träffa andra likasinnade.

– På Fitnessfestivalen finns pulsen, gemenskapen och en uppsjö av träningsinspiration. Vi ser väldigt mycket fram emot att få hälsa alla besökare välkomna till Nordens största event inom träning, fitness och aktiv hälsa, säger Kristian Sewén, projektledare för Fitnessfestivalen.

Kampsportsfestivalen är tillbaka
Efter två års frånvaro är Kampsportsfestivalen tillbaka på Fitnessfestivalen. Kampsportsfestivalen arrangeras av Stockholmsmässan i samarbete med Stockholms Budo & Kampsportsförbund. Här finns det möjlighet att tävla, titta på uppvisningar och prova på olika kampsporter så som wushu kung fu, submission wrestling, Kendo och Taekwondo med flera. Under helgen genomförs flera svenska mästerskap och internationella tävlingar, däribland en internationell tävling i wushu kung fu, svenska mästerskapen i Kendo och svenska mästerskapen i submission wrestling. En av lördagens höjdpunkter är landskampen i armbrytning mellan Sverige och Finland på Fitnessfestivalens Exposcen. Tävlingen består av fem kamper i fem olika viktklasser.

–Vi är stolta över att ta tillbaka Kampsportsfestivalen till Stockholmsmässan och erbjuda besökarna ett gediget program fyllt av tävlingar, uppvisningar och prova på-pass. På festivalen finns kampsport för alla smaker, säger Peder Finnsiö, ordförande för Stockholms Budo & Kampsportsförbund.

Kampsortsfestivalen är en del av Fitnessfestivalen och arrangeras 2–4 december på Stockholmsmässan, läs mer här: www.fitnessfestivalen.se.

Ackreditering
Om du som journalist vill bevaka Fitnessfestivalen ansöker du om ackreditering genom att mejla till [email protected] I mejlet anger du namn, uppdragsgivare samt kontaktuppgifter.

Presskontakt
Ronja Nyström, Press- och PR-ansvarig, 076 77 42 141, [email protected]

Du kanske också gillar