Hem Hälsa Länsförsäkringar lanserar app inom hälsa och vård

Länsförsäkringar lanserar app inom hälsa och vård

förbi admin
0 kommentarEfter ett gediget kundinsiktsarbete lanserar Länsförsäkringar nu en app som samlar alla tjänster i bolagets sjukvårdsförsäkring.

”Vi har sett att kunderna efterfrågar en tjänst som gör det ännu enklare att få rätt hjälp i rätt tid. Med appen Hälsa och vård blir vår sjukvårdsförsäkring tillgänglig för våra kunder dygnet runt” säger Anna Holmberg, chef Affärs- och verksamhetsutveckling Personrisk, Länsförsäkringar AB.

Appen Hälsa och vård är en del av Länsförsäkringars digitala satsning för att göra det enklare för kunder att agera förebyggande inom området hälsa.

 

– Många gånger går det att förhindra längre sjukskrivningar genom att tidigt sätta in rätt stöd och vård. Som kundägt bolag är alla våra satsningar till för våra kunder, att förenkla deras vardag är vår ledstjärna. Vi hoppas att vi genom denna app kan bidra till en smidigare vardag för våra sjukvårdsförsäkrade kunder och därmed ett friskare Sverige genom hälsofrämjande tjänster och sänkta trösklar till vårdinsatser, säger Anna Holmberg.

 

Appen finns tillgänglig i App Store och i Google Play.

 

 

Länk till Länsförsäkringars pressrum: https://www.lansforsakringar.se/privat/om-oss/press-media/

Länk till Länsförsäkringar på Twitter: https://twitter.com/forsakringar

 

För ytterligare information kontakta:

Anna Holmberg, chef Affärs- och verksamhetsutveckling Personrisk, Länsförsäkringar AB, 073-662 72 20

Länsförsäkringars pressjour, telefon 08 – 588 418 50, [email protected]

 

 
Länsförsäkringsgruppen består av 23 lokala och kundägda länsförsäkringsbolag och det gemensamt ägda Länsförsäkringar AB. Genom sitt lokala länsförsäkringsbolag får kunderna ett helhetserbjudande inom bank, försäkring och pension. Genom Agria Djurförsäkring erbjuder vi djur- och grödaförsäkring, genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling helhetslösningar för en trygg bostadsaffär och genom Wasa Kredit finansieringstjänster som leasing, avbetalning och lån.

Du kanske också gillar