Hem Hälsa Löparfest när Kistaloppet går av stapeln på lördag

Löparfest när Kistaloppet går av stapeln på lördag

förbi admin
0 kommentar
Den fjortonde upplagan av Kistaloppet äger rum på lördag den 16 september 2023. Kista Galleria är stolta partners till Kistaloppet, som är en del av Löparakademins initiativ #RUN4ZERO som lyfter fram jämlik hälsa och vill uppmuntra till ökad rörelse.

– Kista Galleria är stolta partners till Kistaloppet och vi hoppas att många ska springa loppet på lördag. Kistaloppet om är en del av Löparakademins initiativ och helt gratis för alla! Målet är att uppmuntra till rörelse, förändra motionsvanor och driva frågan om en jämlik hälsa framåt. helt enkelt att tillgängliggöra motion, säger Jesper Holmström, fastighetschef för Kista Galleria.

Kistaloppet arrangeras lördagen den 16 september. Det är den 14e upplagan av Kistaloppet som numera är 5 km långt – allt för att möjliggöra att fler ska kunna delta. Utöver Kistaloppet 5K, arrangeras också LILLA Kistaloppet och Kistaloppet MINI för alla olika åldrar. Dessutom arrangeras ”Kistaloppet Fun Run”, som är ett kortare lopp, för alla åldrar där barn och föräldrar kan springa tillsammans.

Under lördagen mellan kl 10-16, arrangeras även en hel del aktiviteter i Kista Galleria, däribland ”Kista Challenge”, som är en tävling där både vuxna och barn kan tävla på olika stationer, samla stämpar och vinna priser.

– Stationerna finns inne i Kista Galleria, bland annat på Stadium, Nordic Wellness och SATS, med utmaningar både inom styrka och kondition. Det är extra kul att butikerna och gymmen är så involverade. Vi har även en DJ på plats under lördagen och på eftermiddagen kan barnen dessutom få träffa Mamma Mu & Kråkan, säger Jesper Holmström.För mer information, kontakta:

Jesper Holmström, fastighetschef: [email protected] eller 08-562 532 57

Pia Grahn, kommunikationschef: [email protected] eller 073-037 17 22

Citycon äger och utvecklar moderna stadskärnor med fokus på daglig handel i Norden och Baltikum. Citycons fastighetsportfölj på 4,2 miljarder euro är knuten till offentlig transport i de största städerna i Sverige, Finland, Norge, Danmark och Estland. Citycon utvecklar unika platser till hållbara lokalsamhällen och skapar städer fyllda av liv genom att årligen betjäna miljontals besökare med handel, dagligvaror, hälsovård, kommunala tjänster, kontor och boende. Citycon har kreditvärdering från Standard & Poor’s (BBB-). Citycon är noterat på Nasdaq Helsingfors (ticker: CTY1S.HE).

Du kanske också gillar