Hem Hälsa Magdalena Graaf och Louie Martis framtidsplaner – köper hus i Spanien

Magdalena Graaf och Louie Martis framtidsplaner – köper hus i Spanien

förbi admin
0 kommentar

Magdalena Graaf, 46, och kärleken Louie Marti, 44, visade nyligen upp sitt hem Bergby Herrgård i ”Här bor jag” på Discovery plus. 

Herrgården är 1500 kvadratmeter stor och paret hyr även ut det till olika event.

Utöver den stora herrgården har de även ett boende i Täby i norra Stockholm. Paret hoppar mellan deras två boenden då Magdalena Graaf har sina barn varannan vecka, berättar hon i programmet.

– När man kommer till Täby så har vi vitt, grått, vitt grått och Louie tycker det ser ut som ett sjukhus. Här uppe har vi det färgglatt, stökigt, mysigt. Jag tror nog att det här hemmet är mitt favorithem. Här är en varmare känsla, säger Graaf i ”Här bor jag”.

Nu har Magdalena Graaf och Louie Marti planer på att skaffa ytterligare ett boende. Men den här gången utanför Sveriges gränser, något även Nyheter24 rapporterat om.

Kraven på nya boendet

För Expressen berättar Louie Marti att de kikar på att köpa ett hus i Spanien. I ett meddelande berättar han att de även har några kriterier för huset:

”Gärna ett finare golfområde så folk ska tro att jag spelar golf.”

”Ej nära havet men med havsutsikt. Jag har haft hus vi havet förr och det blåser in för mycket sand i huset när man är för nära stranden.”

För att hitta det perfekta huset kommer de ta hjälp av en släkting som är mäklare.

”Vi ska låta min kusin Andres Castillo som är mäklare i Torrevieja och Alicante lura oss på ett stort hus med mycket rum. Så vänner och familj kan hälsa på.”, skriver Louie Marti.

Magdalena Graaf fick kärlekstatuering – felstavad

Skådespelaren har ämnat att rista in ”Property of Magdalena” (Magdalenas egendom) på sin kropp, men i stället blir det ”Property off Magdalena”.

Du kanske också gillar