Hem Hälsa Niklas Strömstedts ord till Jenny Strömstedts dotter

Niklas Strömstedts ord till Jenny Strömstedts dotter

förbi admin
0 kommentar

Lagom till bonusdottern Vannas student flyger de fina order ur Niklas Strömstedts mun. Läs hyllningen här.

Efter reklamen: Spana in Strömstedts lantställe på Dalarö

(0:56)

Idag lever musikern Niklas Strömstedt, 63, och Jenny Strömstedt, 49, ett minst sagt storskaligt bonusfamiljeliv. Och med både söner, döttrar och tvillingar till höger och vänster blir det svårt för en utomstående att hålla reda på allt.

Låt oss reda ut:

Niklas Strömstedt och smyckersdesignern Efva Attling, 70, gifte sig 1985 och var gifta i tio år. Under äktenskapet fick de sönerna Adam, 34, och Simon, 30, ihop. Ett år efter skilsmässan gifte sig Efva med artisten Eva Dahlgren, 62, och lite efter det hann Niklas Strömstedt tillsammans med Agneta Sjödin, 54, utgöra ett av 90-talets hetaste par. Och 1998 föddes Maja – Agneta Sjödins och Niklas Strömstedts dotter.

Jenny Strömstedt har tre döttrar

Sedan 2011 är Niklas gift med programledaren Jenny Strömstedt. Och innan det att Jenny träffade den folkkära artisten hade hon ett tretton år långt förhållande med sin tidigare partner, Fredrik Östergren. Tillsammans fick också de tre barn – tvillingarna Mika och Kitty som nu hunnit bli 21 och Vanna, 18.

Niklas Strömstedts fina ord till bonusdottern Vanna

Hur som, i dessa dagar av bonusfamiljer som bara växer på alla håll och kanter runt om i landet står det klart att det inte är givet att alla relationer går som på räls. Så är dock inte fallet för Niklas Strömstedt och Jenny Strömstedts döttrar, för gång på gång låter han ösa vackra ord över tjejerna. Denna gång var det yngsta bonusdottern Vanna som fick stå i fokus för hyllningen som kom i samband med att hon tog studenten.

”Den sjätte och sista baxad genom de första tretton åren i skolan. Matteprov, försovningar, luciatåg och betyg. Idag var det Vanna som jag har haft lyckan att få följa sen hon var tre. Det första hon sa till mig var ”Kör rakt!” Ett lysande råd och hon kommer att hitta vägarna. Grattis & Hurra!”, myser Niklas Strömstedt på sina sociala medier samtidigt som han visar upp bilderna från firandet.Jenny Strömstedt med barnen Vanna, Kitty, Mika och Maja Strömstedt under Let’s Dance, 2015.

Efter reklamen: Jenny Strömstedts stilresa genom åren

(0:48)

Foto: TT/Instagram

Du kanske också gillar