Hem Hälsa Nytt reklamkoncept för DOZ Apotek

Nytt reklamkoncept för DOZ Apotek

förbi admin
0 kommentar

DOZ Apotek lanserar ett helt nytt reklamkoncept för att sätta varumärket och kedjans nya positionering ”Råd med mera”.

DOZ Apotek, tidigare LloydsApotek, har under hösten tagit fram ett nytt reklamkoncept för det nya varumärket tillsammans med reklambyrån Abby.World. Det lanseras i början av februari med en TV & sociala medier-kampanj. Reklamfilmerna kommer rulla i utvalda kanaler under året med mål att bli både tänkbara och valbara för alla apotekskunder i Sverige.

– Det har varit roligt och spännande för hela marknadsavdelningen att få vara med och ta fram ett helt nytt reklamkoncept med syfte att sticka ut på en ganska traditionell marknad, få uppmärksamhet genom att vara lite annorlunda och gå vår egen väg samt med mål att sätta den nya positioneringen för DOZ Apotek som varit en röd tråd genom alla delar i denna lansering, säger Anna Bergstedt Marknads- och kommunikationschef på DOZ Apotek. Vi har även lagt en ny mediestrategi för 2023 i samband med detta och vi hoppas att strategin tillsammans med reklamkonceptet skall göra att apotekskunden vill handla hos just oss.

– Vi ser med spänning fram emot lanseringen av det nya reklamkonceptet och ser även mycket fram emot att se hur det mottas av nuvarande och blivande kunder, säger Stig Tornell VD på DOZ Apotek.

Du kanske också gillar