Hem Hälsa Riskerar inte min hälsa för fulla människor!

Riskerar inte min hälsa för fulla människor!

förbi admin
0 kommentar

UFC-mästaren Israel Adesanya (23-1 MMA, 12-1 UFC) försvarade sin titel för femte gången på UFC 276, när han besegrade Jared Cannonier. Eftersnacket skulle dock handla om att åskådarna lämnade arenan innan matchen var slut, och att de som var kvar buade ut mästaren. Buropen var något som Adesanya självklart inte uppskattade, och han var snabb med att svara på kritiken under presskonferensen.

– De kan dra åt helvete, sade Adesanya under presskonferensen efter UFC 276. De alla har varit här sedan klockan tre, de är alla berusade. De vet inte vad riktigt fighting är. Alla de stora kommer till den här punkten. Jag har sett det själv, när jag själv var ett fan, jag är fortfarande ett fan. När GSP och Andersson Silva var aktiva, så minns jag att jag tänkte “Vilka fantastiska matcher”, men folk bara buade åt dem. De bästa någonsin och folk buar ut dem. Vet ni ens vad ni tittar på? Era dumma jävlar.

Mellanviktsmästaren och Cannonier har båda fått ta emot kritik efter lördagens insatser. Många i MMA-världen tycker att Adesanyas matcher är för tråkiga. UFC-kommentatorn Michael Bisping har uttalat sig om att han inte tyckte att matchen var en riktigt match.

– Jag känner inte att det där var en riktig fight, det var mer av en teknisk sparringmatch, sade Bisping till BT Sport.


HETAST JUST NU


Israel Adesanya: “Jag kommer inte att riskera min hälsa”

Adesanya var trots kritiken inte särskilt bekymrad över den. Mästaren försökte på presskonferensen få folk att förstå att han inte kan riskera sin hälsa för att underhålla publiken. Han förklarade också att man inte kan ha vilken strategi som helst när man möter en såpass farlig motståndare som Cannonier.

– Jag kämpade ikväll, jag kämpade som fan ikväll. Jag kände inte att jag chillade eller vänta, jag gick för det. Jag träffade honom, men som jag sade, jag är besviken över att jag inte fick igång mina kraftfulla attacker. Han är en formidabel motståndare, du kan inte göra vad som helst mot honom, då kommer han knocka dig. Jag kommer inte att riskera min hälsa, riskera min hjärna. Även fast jag gör det, så kommer jag inte göra det för att underhålla några “gringos”, några fulla människor.

Nu pekar allt på en att Alex Pereira kommer att få en titelmatch mot mästaren härnäst. Pereira stod för karriärens största seger när han knockade den topprankade mellanviktaren Sean Strickland på UFC 276.

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare

Dela på dina sociala medier

Du kanske också gillar