Hem Hälsa Rolling Stones spelar i Stockholm – häng med oss i chatten

Rolling Stones spelar i Stockholm – häng med oss i chatten

förbi admin
0 kommentar

Det var i fredags eftermiddag som rockikonerna landade med sitt flygplan – med sin karaktäristiska logga – på Arlanda. 

En stund senare dök de upp utanför exklusiva Grand Hôtel i Stockholm där de bor under Stockholmsbesöket, där de även har bott under sina tidigare besök. Gitarristen Ronnie Woods vinkade glatt till fansen som hade samlats utanför.

Under lördagen hade flera hundra fans samlats utanför hotellet för en chans att få en skymt av rocklegendarerna – men de lyste med sin frånvaro. 

Även på söndagen hade hundratals samlats utanför hotellet i hopp om att få se Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Woods eller nytillskottet Steve Jordan – som har tagit över efter trummisen Charlie Watts tragiska bortgång i fjol.

Rolling Stones hyllning till Stockholm

På söndagen delade Rolling Stones en video på sitt Twitterkonto där bland annat Gamla stan, Gröna lund och Stockholms skärgård syns. Hyllningsfilmen till Stockholm har filmats av Matt Clifford som spelar keyboard i Rolling Stones som alltså har passat på att upptäcka Stockholm under Sverigebesöket. 

Bandet passade även på att hälsa till sina fans i Twitterinlägget.

https://twitter.com/RollingStones/status/1553726848403705856

Jubel och kärlek när Ronnie Woods lämnar Grand Hôtel

Under söndagen la Stones-gitarristen Ronnie Wood upp flera videos på sin Instagram, bland annat när han står på Grand Hôtels tak och vinkar till fansen som samlats nedanför.

– Hej Stockholm. Wow titta på allt folk där nere. Woohoo, säger han och vinkar.

I en annan video går han ut från hotellet tillsammans med en av sina tvillingdöttrar i handen och vinkar till fansen. Då möts han av stort jubel och flera personer som skriker ”Vi älskar dig”. 

https://www.instagram.com/p/CgrkwGKsJo4/

Du kanske också gillar