Hem Hälsa Sex, lust och träning – de hetaste ställningarna för att komma i form

Sex, lust och träning – de hetaste ställningarna för att komma i form

förbi admin
0 kommentar

Viljan att äta hälsosamt och motionera är ofta större än entusiasmen när det väl kommer till kritan. Lyckligtvis finns det betydligt mer lustfyllda träningsrutiner att ägna sig åt! Lelo har delat med sig av fem härliga och njutningsfulla sätt att få upp pulsen och bränna kalorier på.

Sex är både härligt och roligt, men det kan också vara bra för hälsan på olika sätt. Vill du använda sex som träningskälla kan du med fördel prova på att experimentera med de sexställningar som bränner flest kalorier.

“Att komma i form är ett viktigt mål för många, men det kan kännas väldigt tungt och omotiverande. Därför är det så viktigt att hitta mer lustfyllda sätt att komma i form. Passa på att experimentera, släpp lös fantasin och komplettera med goda träningsrutiner. Det är mycket viktigt att förstå att sex och onani är mycket viktigt för vår fysiska samt mentala hälsa”, säger Elvira Eriksson, marknads- och kommunikationschef på Lelo.

De 5 hetaste och intensiva tipsen för att komma i form

  • King for a day. Att använda sig av leksaker är ett fantastiskt sätt att utöka vad man kan göra med någon annan. Prova på strap-on, detta är en ställning som fungerar för både kvinnor och heterosexuella. Inta ridställning för bästa effekt.
  • Doggy Style. En klassisk ställning som är värt att ha med i mixen, positionen är intensiv och engagerar flera muskelgrupper, så om du vill bränna mer och tona dina muskler medan du njuter så är det en fantastisk position.
  • The Power Stance. Det finns många spännande ställningar för kvinnor att utforska. Denna position kräver att den som mottar oralsexet står upp, foten stödd mot ryggen eller kanske en stolsrygg med din partner sittandes, vilket inger en känsla av dominans.
  • Legs up. Den här positionen kanske inte verkar vara superansträngande, men den är faktiskt väldigt effektiv. Positionen är utmärkt för att experimentera med flera olika penetrationsvinklar eftersom toppartner kan böja sig på och växla på bästa sätt. Dessutom kan positionen hjälpa den undre partnern att bli mer flexibel. Det är även en utmärkt position för att använda en sexleksak, Sila, med vilken du kan nå dina drömmars klimax med mjuka vågor som känns från topp till tå.
  • Butter Churner. Detta är en lite mer utmanande sexställning än de övriga på listan. Bli inte avskräckt, det kan ta några försök att komma in i positionen.Den nedersta partnern kan antingen ligga på rygg eller mage, och den översta partnern står ovanför dem och lyfter rumpan och benen i luften, nästan böjd i 90 graders vinkel. Denna position utmanar de flesta muskler i kroppen, den erbjuder även en djup penetrationsvinkel och är perfekt om du vill få en livmoderhalsorgasm.

Du kanske också gillar