Hem Hälsa Jane Fondas ånger med skönhetsoperationerna

Jane Fondas ånger med skönhetsoperationerna

förbi admin
0 kommentar

Skådespelaren Jane Fonda, 84, har gjort två ansiktslyft under sin karriär. Men, det är ingenting som stjärnan är stolt över, skriver Daily Mail

I en ny intervju med tidningen Vogue berättar Jane Fonda om ingreppet, som hon ser tillbaka på med ånger. Hon varnar också andra kvinnor för risken med att bli beroende av olika skönhetsingrepp.

Hon berättar:

– Jag gjorde ett ansiktslyft, men jag slutade, för jag vill inte se förvrängd ut. Jag är inte stolt över att jag gjorde ansiktslyft.

– Men om jag fick chansen att få det ogjort, så vet jag inte om jag hade tagit den chansen. Jag erkänner, du kan bli beroende. Gör inte skönhetsingrepp. Många kvinnor, jag vet inte, de är beroende av det.

Jane Fonda: Inte rädd för åldrande

Skådespelaren ska ha gjort ett ansiktslyft när hon var i 40-årsåldern, och ett till under 2010, enligt Daily Mail. Men hemligheten bakom hennes fräscha utseende, är enligt henne inte dyra krämer, utan skratt.

– Jag gör inte många hudbehandlingar. Jag spenderar inte mycket pengar på krämer. Men jag håller mig återfuktad, jag sover, jag rör mig, jag undviker solen och jag har bra vänner som får mig att skratta. Skratta är bra att göra.

Jane Fonda tillägger att hon inte är rädd för att bli äldre.

– Jag vill att unga människor ska sluta vara rädda för att bli äldre. Det som betyder något, är inte åldern, en siffra. Vad som spelar roll är din hälsa.

Du kanske också gillar