Hem Underhållning Kaspersens stöd från Sterner mitt i känslostormen | Nöje

Kaspersens stöd från Sterner mitt i känslostormen | Nöje

förbi admin
0 kommentar

Programledaren och poddaren Kristin Kaspersen, 52, och proffsdansaren Calle Sterner, 32, fann varandra när de tävlade tillsammans i TV4:s långkörare ”Let’s dance”.

Och det var inte bara på dansgolvet som dansparet kom nära varandra. Deras relation utvecklades under säsongens gång och trots att programmet tog slut vägrade de att släppa taget om varandra.

– Vi kommer att hålla kontakt. Det är en självklarhet, det är en vän för livet som jag är oerhört tacksam över, sa Sterner strax efter vinsten.

Under säsongen gick det så långt att det spekulerades i om det var en romans på gång mellan Kristin Kaspersen och Calle Sterner – något som avvisades av dem båda. Calle Sterner är nämligen, och var då också, i en relation med skådespelaren Johanna Bohm Hermansson, 27.

Kaspersen skämtade under säsongen av ”Let’s dance” om att hon hade snott Sterner från flickvännen. Och efter programmet har de umgåtts alla tre.

Firade tillsammans – åkte utomlands 

Faktum är att de efter säsongsavslutningen åkte utomlands tillsammans – alla tre för att fira Calle Sterners 30-årsdag.

– Det känns skönt, då vet jag ju att jag får träffa honom snart igen, sa Kristin Kaspersen.

Och när Kaspersen firade sin födelsedag i höstas var både Sterner och flickvännen med och firade henne tillsammans med fler vänner.

Vänskapen mellan Kristin Kaspersen och Calle Sterner har alltså fortsatt vara stark.

Nu berättar Kaspersen om hur Sterner stöttade henne under en stund då känslorna stormade för programledaren. Det är när Efva Attling gästar Kaspersens podcast ”Kristin Kaspersen – nyfiken på” som de kommer in på att finnas där för varandra och Attling berättar om sin relation med hustrun Eva Dahlgren.

– En tanke som slog mig när du berättar är när jag dansade i ”Let’s dance” med Calle Sterner, så sa han till mig vid ett visst tillfälle när jag körde och blev arg och sur på mig själv att ”vi gör det här tillsammans Kristin, du behöver inte göra det här själv”. Och så förklarade han dansen att ”man följer varandra, man lyssnar in varandra och när du dansar ut själv då står jag stolt bakom dig och tittar på dig när du dansar och står här när du kommer tillbaka”. Och samma sak när han dansar ut, säger Kristin Kaspersen i podcasten.

– Jag tyckte det var en sån fin symbolik. Lite så är min upplevelse när jag ser, er att det finns en följsamhet och när någon av er gör något står den andre stolt och tittar på, fortsätter hon och Efva Attling bekräftar att så är fallet med henne och hustrun.

Du kanske också gillar