Hem Vetenskap och teknik Kommer Silent Hill att vara exklusivt för PS5? “Det är mycket troligt”, enligt Jeff J…

Kommer Silent Hill att vara exklusivt för PS5? “Det är mycket troligt”, enligt Jeff J…

förbi admin
0 kommentar

Nuförtiden sprids ett rykte på internet. Det är klart vi pratar om den tysta kullenDet påstådda nya spelet producerat av Konami. Som nämnts är Sony involverad i projektet och det andra Jeff Grouplåt oss prata om PS5 exklusiv.

Specifikt talade Grubb på sitt eget sätt TwitterSom svar på en användare som frågade om Silent Hill skulle vara en exklusiv PS5. Reporterns ord var: ”Det är mycket troligt att detta kommer att hända. Ja.”

Som alltid, kom ihåg att det bara handlar om Rykten. Dessutom verkar Grubb i det här fallet ha mer att säga än att rapportera en faktisk läcka. Men hans åsikt bidrar till andra läckor, som Dusk Golems åsikt som han nyligen delade. Grobs ord bekräftar bland annat inte fullständig exklusivitet. Spelet kan också släppas direkt på PC, eller så kan det vara helt exklusivt men bara tillfälligt, som hände med Final Fantasy 7 Remake. Dessutom kan Xbox-versionen släppas senare. Allt beror på typen av avtal mellan Sony, Konami och spelutvecklaren.

Kom dock ihåg det Det finns ingen form av bekräftelse Ansvarig för nya Silent Hill. För tillfället är de bara läckor och rykten. Ljuden är så höga att det är svårt att inte tro spelets existens, men vi får aldrig glömma åtskillnaden mellan rykte och tjänsteman.

Med det sagt kommer Silent Hill att sms:a oss medan vi inte spelar, för ett rykte.

Du kanske också gillar