Hem Ekonomi Kreditchef till CapitalBox | Affärsvärlden

Kreditchef till CapitalBox | Affärsvärlden

förbi admin
0 kommentar

Vi söker nu en kreditchef till vårt huvudkontor i Stockholm.

Vad vi kan erbjuda dig

Som kreditchef på CapitalBox kommer du att arbeta i en internationell och dynamisk organisation som är under ständig utveckling. Du kommer att arbeta strategiskt och ansvara för vidareutvecklingen och förvaltandet av en stark kreditkultur. Vi satsar på teknologi som är mobil, lättanvänd, internationell och väldigt säker. CapitalBox är en ung organisation med stark entreprenörsanda och vi söker någon som vill vara med på vår fortsatta resa.

Som kreditchef kommer du att få en central roll i vår verksamhet. Utöver att ansvara för kvalité och lönsamhetsutveckling vid kreditgivning kommer du att ansvara för att leda kreditkommittén samt sätta upp policys och instruktioner. Du kommer att ha personalansvar samt ansvara för Collections. Tillsammans med verksamheten kommer du vidare att utveckla strategier för kreditaktiviteter samt ta fram beslutsunderlag för fastställande av vår kreditriskstrategi. Du jobbar med löpande tillsyn och ser till att kreditprocessen är väldokumenterad samt förenlig med interna policys, lagstiftning och branschpraxis.

Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till CEO.

Din profil

Vi söker dig med högskoleexamen och minst sju års relevant arbetslivserfarenhet. Du har gedigen erfarenhet av att arbeta med företagskrediter och har helst jobbat brett i en mindre organisation.

För att lyckas i rollen och trivas hos oss är det viktigt att du som person är driven, strukturerad, självständig samt trivs med att arbeta i en verksamhet som genomsyras av teknisk utveckling och innovation. Du ska vara orädd, nyfiken och handlingskraftig. Vi söker efter någon som inte bara har den teoretiska grunden men även har integritet i sitt ledarskap och kan föra diskussioner på gruppnivå. Vi ser därför att rätt person har en vilja att visa ägarskap och är framåtblickande.

Din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Ansökan och CV skickas till: [email protected] För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Linda Sjöhagen på tfn 073-641 88 81.

Du kanske också gillar