Hem Underhållning Läkarens ord till Bianca Ingrosso efter smärtorna

Läkarens ord till Bianca Ingrosso efter smärtorna

förbi admin
0 kommentar

Bianca Ingrosso, 27, skördar stora framgångar med bland annat ”Wahlgrens värld” och skönhetsmärket Caia. Som 25-åring blev hon ekonomiskt oberoende. 

Till sitt imperium har hon dessutom nu också startat smyckesföretaget AniJewels. 

Men i privatlivet lider Bianca Ingrosso från och till av stora smärtor i sin mage. 

– Jag är så jävla trött på att ha enorma smärtor i hela magen varje dag. Senaste månaderna har jag haft dagliga problem men senaste veckorna är det som att mina tarmar ska explodera, har hon tidigare berättat i en story på Instagram. 

– Har så ont på morgnarna att jag knappt kan stå rakt, känns som jag ska spy och måste stanna upp för att andas igenom smärtorna. Jag har försökt att utesluta all typ av kost för IBS, gluten & laktos men inget hjälper. Undrar om det är stressmage kanske?

I samma video på Instagram berättade Bianca Ingrosso att hon hade sådana smärtor att tårarna började rinna. 

– Jag gråter liksom nu på min promenad för jag har så ont. Konstant hård i magen, konstant uppsvullen, konstanta smärtor, känner mig proppmätt hela dagen från morgon till kväll även dagar jag äter super rent. Fattar inte!

Läkarens ord till Bianca Ingrosso 

I sin senaste vlogg på Youtube berättar Bianca Ingrosso att hon sökt läkarhjälp för smärtorna. 

– Jag har skickat mitt blod nu. Jag ska göra en full-on genomgång på mina tarmar och min mage, historiskt i min familj om det är några ärftliga sjukdomar som jag har genetik till, vad jag har brist på och så vidare så det ska bli intressant att få tillbaka de provsvaren. 

Bianca Ingrosso berättar också att hon fått ett sms av sin läkare. 

– Han har sagt att: ”Jag kan inte förstå hur du har levt med de här problemen men nu fattar jag när du säger att du får SJUKT ont i magen ibland”. 

Ingrosso slår tillbaka mot ryktet: 

Du kanske också gillar