Hem Sport Max Verstappen rasar nu mot F1-fansens agerande

Max Verstappen rasar nu mot F1-fansens agerande

förbi admin
0 kommentar

Nederländaren Max Verstappen vann söndagens GP i Budapest framför Lewis Hamilton på andra plats, och leder nu totalen i överlägsen stil.

Under helgen blev det också tydligt att rivaliteten är stor även bland fans, och enligt tidningen Mirror har hatet mellan de olika supporterleden växt ännu mer av den jämna kampen om världsmästartiteln som utspelade sig förra säsongne.

En person filmades nu när han tände eld på vad som uppges vara en Lewis Hamilton-keps från Mercedes, och videon har efteråt fått stor spridning.

Max Verstappen fick själv också frågor om beteendet efter sin seger, och han är minst sagt kritisk.

– Det är så klart inte acceptabelt. Jag håller definitivt inte med om det för det är bara äckligt. Men överlag tror jag att majoriteten av fansen hejar på mycket för alla förare på banan och på podiet, det är så det borde vara, säger han enligt Mirror.

Verstappen kräver att F1 agerar

Liknande beteende har förekommit tidigare under säsongen och nyligen deltog alla tio stall i en video där budskapet var att fördöma hat och hot mot förare och andra stallmedlemmar.

– Jag tror att det också behöver vara upp till F1-organisationen, för det är de som är värd för och tillsammans med arrangören släpper in människor. Jag har inte kontroll över vad fansen gör, säger Verstappen.

TV: Det här visste du kanske inte om Lewis Hamilton

Du kanske också gillar