Hem Sport Michael Ballacks första ord efter den stora tragedin

Michael Ballacks första ord efter den stora tragedin

förbi admin
0 kommentar

Ett år har gått sedan Michael Ballacks stora familjetragedi inträffade.

Nu har fotbollsikonen satt ord på sin sorg.

”Min älskade ängel. Jag minns ditt skratt, lycka och glädje”, skriver Ballack på Instagram om sin son Emilio.

Michael Ballack är en av tysk fotbolls största spelare genom alla tider. 45-åringen vann 14 titlar under proffskarriären och spelade över hundra matcher för både Bayern München och Chelsea.

Dessutom var han lagkapten för det tyska landslaget som han spelade 98 landskamper för.

Första orden om sonen

För ett år sedan tvingades fotbollsikonen gå igenom något som ingen förälder vill uppleva. Hans son Emilio, 18, dog när han kraschade med sin fyrhjuling.

Michael Ballack har valt att inte prata om sin stora sorg men på fredagen, årsdagen för olyckan, publicerade han en bild på sin son på Instagram.

”Min älskade ängel. Jag minns ditt skratt, lycka och glädje. Jag minns ditt ljus. Med mängder av kärlek och känslor kommer jag i dag att be för att din själ ska få vila i frid. Jag ska också be för dina bröder”, skriver Ballack och avslutar:

”Jag håller dig tätt intill mitt hjärta med all min kärlek.”

Träffar sonens vän

Michael Ballack var tidigare gift med Simone Ballack, som är mamma till Emilio. De två har även barnen Louis, 20, och Jordi, 17, tillsammans.

Ballack skiljde sig från sin fru 2012 och i juni skrev Bild att han har börjat dejta Sophia Schneiderhan, 21. Hon var vän med Emilio och de två fann varandra i sorgearbetet.

Du kanske också gillar