Hem Underhållning Moneybrother gästar Pater Noster – Pater Noster

Moneybrother gästar Pater Noster – Pater Noster

förbi admin
0 kommentarMoneybrother, Daniel Lemma, Magnus och Sophia Stinnerbom tolkar Pater Noster och havet utomhus på Fyrmästarens innergård på Pater Noster den 8 augusti

Gästerna bjuds in till ett intimt musikaliskt möte med Moneybrother, Anders Wendin, Daniel Lemma, Magnus och Sophia Stinnerbom, havet, klipporna, den vidsträckta horisonten, publiken och musikerna. 

”När jag fick frågan om att komponera något speciellt som jag aldrig gjort förut och framföra det på den här magiska platsen nappade jag direkt. Jag ser fram mot en saltstänkt, intim, rolig och musikalisk stund. En spelning eller ett äventyr. Eller båda,” säger Anders Wendin, Moneybrother.

Anders ”Moneybrother” Wendin debuterade i slutet på 90-talet som sångare i bandet Monster. År 2002 släppte han sin första EP som Moneybrother och har sedan dess hunnit ge ifrån sig otaliga album – både som Moneybrother och på modersmål som Anders Wendin.

Med hundratals konserter i ryggen, både på egen hand och med fullt band, har Anders gjort sig ett namn som en av landets främsta liveartister och i sina olika musikaliska kostymer förenat både punk, soul, rock, tröstrikt, storslaget och intimt. År 2017 medverkade Anders Wendin i TV4-succén Så Mycket Bättre. Med sina själfulla och hyllade tolkningar sjöng han sig än djupare in i vardagsrummen och blev Moneybrother med hela svenska folket.

En sommardag i början av augusti 2021 hade Mando Diao en bejublad spelning under bar himmel på dagen, där 200 gäster fick möjlighet att njuta av den alldeles speciella upplevelsen, när Mando Diao tolkade Pater Noster och den omgivande miljön med hjälp av sin musik och sina röster. Senare på kvällen följde en mindre spelning inomhus i Sjöboden för övernattande gäster. 

Nu är det Moneybrother, Daniel Lemma, Magnus och Sophia Stinnerboms tur att se var platsen och stunden bjuder in till.

Dagen bjuder på fler upplevelser, som RIB-tur ut till ön med en stor chans att få se öns närmaste grannar sälarna, en guidad rundvandring och salta bad för de som vill. Pater Noster, kungen av fyrar, är också öppen för besök. Uppe i fyren ges en magnifik utsikt över haven Skagerrak och Kattegatt, närliggande öar och ut mot Carlstens fästning på Marstrand.

Pater Noster är den plats som förstärker sinnena, och den vackra naturen tillsammans med öns historia inramar framträdande och tolkning på ett magiskt sätt. Vi ser verkligen framemot den här dagen. 

För mer information, kontakta:

Erik Nissen Johansen
Tel. 070-821 88 88 

[email protected]
Instagram: pater_noster_on_the_horizon
Facebook: paternosteratthehorizon

www.paternoster.se
Du kanske också gillar