Hem PRess Älypuhelimen käytön etiketti treffeillä ja romanttisissa suhteissa

Älypuhelimen käytön etiketti treffeillä ja romanttisissa suhteissa

kirjoitettu yhteistyössä pressportal.org

förbi admin
0 kommentar

Älypuhelimen käyttö parisuhteessa on noussut viime vuosina yhä yleisemmäksi keskustelunaiheeksi. Älylaitteiden yleistymisen ja sosiaalisen median yleistymisen myötä ihmiset ovat nyt enemmän yhteydessä kuin koskaan ennen. Voi olla vaikeaa mennä minnekään näkemättä jonkun kasvot kännykkään kävelemässä tai ravintolassa istumassa. Ongelmana on, että älypuhelimet voivat häiritä sosiaalista vuorovaikutusta muiden ihmisten kanssa. Vaikka se ei todellakaan ole maailmanloppu, jos sinun täytyy tarkistaa puhelimesi ollessasi treffeillä tai illallisella toisen henkilön kanssa, on tärkeää tunnistaa, kun näin tapahtuu, ja varmistaa, ettei teknologia joudu sinun ja kumppanisi väliin. . Tässä on muutamia tapoja varmistaa, että et anna puhelimen häiritä suhdettasi.

 

Tapoja varmistaa, ettei puhelimesi kestä suhdettasi

Laita puhelimesi pois

Kun olet jonkun kanssa, varsinkin treffeillä, on tärkeää kiinnittää häneen täysi huomiosi. On epäkohteliasta katsoa puhelintasi tai selata sosiaalista mediaa, kun olet heidän kanssaan. Laita sen sijaan puhelimesi pois ja keskity edessäsi olevaan henkilöön. Osallistu merkityksellisiin keskusteluihin ja anna heille heidän ansaitsemansa kunnioitus. Kukaan ei pidä siitä, että hänet jätetään huomiotta tai hänelle puhutaan alaspäin, ja tämä auttaa estämään sen tapahtumisen.

Käytä puhelintasi kunnioittavasti

Joskus puhelintasi ei voi sivuuttaa, esimerkiksi odottaessasi tärkeää puhelua tai viestiä. Näissä tapauksissa puhelinta saa käyttää, mutta kunnioita sitä. Anna itsesi anteeksi keskustelusta ja kerro kumppanillesi, että sinun on tarkistettava puhelimesi. Jos puhelu tai viesti ei ole kiireellinen, odota päivämäärän loppuun vastataksesi.

Älä lähetä tekstiviestejä tai tarkista sosiaalista mediaa, kun olet kumppanisi kanssa

On houkuttelevaa tarkistaa puhelintasi, kun olet kumppanisi kanssa, varsinkin jos olet tylsistynyt tai et ole kiinnostunut keskustelusta. On kuitenkin epäkohteliasta ja epäkunnioittavaa lähettää tekstiviestejä tai tarkistaa sosiaalista mediaa, kun olet treffeillä tai vietät aikaa kumppanisi kanssa. Yritä sen sijaan osallistua keskusteluun ja osoittaa kiinnostusta heidän sanomaansa. Tämä auttaa vahvistamaan suhdettasi ja luomaan luottamuksellisen siteen teidän kahden välille.

Älä ota tai jaa kuvia ilman suostumusta

Kuvien ottaminen nykyaikaisella puhelimella on yleistä toimintaa, mutta on tärkeää kunnioittaa kumppanisi yksityisyyttä. Älä ota heistä kuvia ilman heidän lupaansa, äläkä jaa niitä sosiaalisessa mediassa tai kenenkään muun kanssa ilman heidän lupaansa. Jos et ole varma, pitävätkö he siitä, kysy heiltä ensin.

Älä jaa henkilötietoja ilman lupaa

Sosiaalisen median aikakaudella henkilökohtaisten tietojen ylijakaminen on helppoa. On kuitenkin tärkeää kunnioittaa kumppanisi yksityisyyttä ja olla jakamatta hänen henkilökohtaisia tietojaan ilman hänen lupaansa. Tämä sisältää heidän koko nimensä, puhelinnumeronsa, osoitteensa ja muut tunnistetiedot. Pyydä aina heidän lupansa ennen henkilötietojen jakamista. Lisäksi on tärkeää pitää verkkokeskustelut ja vuorovaikutus yksityisinä. Tällä tavalla voit varmistaa, että kukaan muu ei pääse käsiksi tietoihin, joita jaatte.

Ole tietoinen puhelimesi ilmoituksista

Nykyaikaisen puhelimesi ilmoitukset voivat häiritä erityisesti tärkeiden keskustelujen tai intiimien hetkien aikana. On tärkeää olla tietoinen ilmoituksista ja poistaa käytöstä kaikki tarpeettomat. Jos odotat tärkeää puhelua tai viestiä, ilmoita siitä kumppanillesi etukäteen ja anna itsesi pois keskustelusta ottaaksesi sen vastaan. Varmistaaksesi, että voit hallita laitteesi ilmoituksia ja hälytyksiä täysin, investoi hyvään moderniin puhelimeen, kuten HONOR 50:een, jossa on lukuisia mukautettuja asetuksia, joiden avulla voit seurata puhelimesi toimintaa ja hallita ilmoituksia.

Du kanske också gillar