Hem Hälsa Putins öron avslöjar honom – har dubbelgångare

Putins öron avslöjar honom – har dubbelgångare

förbi admin
0 kommentar

Sedan Rysslands invasion av Ukraina har det kommit återkommande rapporter och uppgifter om den 69-åriga presidenten Vladimir Putins sviktande hälsa.

Några otvivelaktiga bevis har emellertid inte lagts fram och Kreml upprepar att presidenten har hälsan i behåll.

Nu menar Ukrainas militära underrättelsechef, general Kyrylo Budanov, att nya bilder visar att Putin använder sig av en dubbelgångare.

”Är som ett fingeravtryck”

I Ukrainsk tv säger han att Putins längd – och öron – varit annorlunda i presidentens senaste framträdanden, skriver The Sun.

– Det är som ett fingeravtryck, varje människas öron är unika och går inte att återskapa, sa Kyrylo Budanov tidigare i veckan i Ukrainsk tv.

Budanovs teori är att Putin är allvarligt sjuk och använder sin dubbelgångare för att undvika offentliga framträdanden. Han har tidigare påstått att Putin använde sig av en dubbelgångare vid sitt statsbesök i Iran förra månaden.

– Snälla, titta när Putin går ut från planet, är det Putin? har Budanov tidigare sagt och menar att presidenten var ovanligt pigg och energisk vid tillfället.

Uppgifter om operationer och botox

Det är inte första gången bilder på Putins öron används som bevismaterial för dubbelgångarteorier. 2018 spreds tre olika bilder på presidenten, tagna med några års mellanrum, som visade hur öronen såg annorlunda ut.

En mer naturlig förklaring kan dock vara att våra öron och näsor fortsätter att växa hela livet. Det har också länge funnits uppgifter om att Putin plastikopererat sig eller använt botox, vilket kan förändra öronformen, skriver The Sun.


Zelenskyj vädjar till Kina: ”Anslut mot Rysslands tyranni”

Du kanske också gillar