Hem Underhållning Ricky Rich: ”Många drömmer om att leva som jag har gjort”

Ricky Rich: ”Många drömmer om att leva som jag har gjort”

förbi admin
0 kommentar

– Först tänkte jag ”ska jag ens gå ut med ett sånt här projekt?”, men å andra sidan så gör jag det här för det finns ett budskap i det till mina fans, säger Ricky Rich.

Hans stora genombrott blev låten Habibi, som även fått spridning utomlands i form av olika remixer.

– Många i min ålder drömmer om att leva som Rico Suave. Det är nice för stunden men du kommer träffa på folk som utnyttjar dig, du kommer slösa mycket pengar och du kommer slösa mycket tid som du kanske borde ha lagt på att stabilisera din framtid, säger Ricky Rich och uppmanar sina fans att inte sträva mot den typen av livsstil.

I klippet: Se intervjun med Ricky Rich.

Du kanske också gillar