Hem Vetenskap och teknik Samsung Galaxy Watch 5 Pro kan erbjuda över tre dygns batteritid

Samsung Galaxy Watch 5 Pro kan erbjuda över tre dygns batteritid

förbi admin
0 kommentar

Ständigt pålitlige Roland Quandt har luskat fram mer information om Samsungs nya wearables. Quandt styrker att Watch 5 Pro kommer erbjuda suverän batteritid för Wear OS.

Watch 5 Pro ska officiellt erbjuda upp till 80 timmars batteritid på en laddning, vilket är 3,3 dygn. Batterikapaciteten anges till 590mAh och klockan kan laddas trådlöst över 10W, istället för 5W som för Watch 4. Enheten är relativt tjock och tung med ett djup på 10,5 millimeter och en vikt på 46,5 gram.

Enligt Quandt erbjuder Pro en 1,36-tums AMOLED med 450 x 450 pixlar. Watch 5-duon påstås ha samma systemkrets som föregångarna, det vill säga Exynos W920. Klockorna ska gå att skaffa med upp till 16GB lagring. LTE-anslutning erbjuds via e-SIM.

Samsung förväntas ha utrustat Pro med en ny sensor utöver pulsmätare, elektrokardiogram och mätning av syremättnaden. Vad den nya sensorn har för funktion framgår inte av ryktet, men det har tidigare spekulerats kring att Pro har en termometer.

Priset för Watch 5 40mm sägs vara 299 euro medan 44mm-upplagan kostar 329 euro. Pro-modellen förväntas få ett pris på 469 euro. LTE-modellerna kostar cirka 45 euro extra enligt källan.

Du kanske också gillar