Hem Ekonomi Skistar förstärker med nya toppchefer

Skistar förstärker med nya toppchefer

förbi admin
0 kommentar

ÖSTERSUND (JT) Skistar har anställt två nya toppchefer. Daniel Claesson, direktör på ehandelsföretaget Footway Group som säljer skor, blir ny affärsområdeschef inom området affärsutveckling, och Lina Gabrielsson, vd för Hotell Diplomat och Villa Dagmar i Stockholm anställs som affärsområdeschef för Skistar Lodge och Hotell.

– Vi är glada att kunna attrahera talanger som kan vara med oss på vår tillväxtresa som den ledande semesterarrangören för Skandinavien. I vårt arbete med att skapa framtidens minnesvärda och hållbara fjällupplevelser på våra destinationer och i vår affärsverksamhet, ser vi fram emot att få ta del av Linas och Daniels tidigare erfarenheter och kompetenser, säger Stefan Sjöstrand,vd och koncernchef för SkiStar, i ett pressmeddelande.

Skistar uppger att Daniel Claesson har innan sin tid på Footway arbetat närmare 15 år inom H&M-koncernen där han har byggt upp en bred erfarenhet och kompetens inom bland annat ledarskap, digitalisering, e-handel och affärsutveckling

Lina Gabrielson har enligt uppgift lång erfarenhet i hotell- och turismbranschen, både som helhetsansvarig som inom försäljning, affärsutveckling och ledarskap.

Jämtlands Tidning Digital 1 mån

55 kr

Köp nu

24 timmar digitalt för 15 kr.

15 kr

Köp nu

Du kanske också gillar