Hem Sport 21.00. Sydsvenskan sänder Amin Sarrs debut i Lyon – Sydsvenskan

21.00. Sydsvenskan sänder Amin Sarrs debut i Lyon – Sydsvenskan

förbi admin
0 kommentar

Det går undan för förre MFF:aren Amin Sarr.

Den sista januari 2022 värvade Heerenveen Amin Sarr från Malmö FF. Efter ett år i Nederländerna fortsätter nu fotbollsresan i den franska storklubben Olympique Lyon.

Sent i måndags blev affären klar efter att Lyon betalat över 130 miljoner kronor för Amin Sarr och redan ikväll kan han debutera för sin nya klubb i hemmamötet mot Brest. Amin Sarr är en av fem anfallare i truppen som tränare Laurent Blanc tagit ut till kvällens match.

Olympique Lyon ligger på nionde plats i franska ligan, med 28 poäng på 20 spelade matcher. PSG leder ligan på 48 poäng.

För att kunna se sändningen måste man vara inloggad prenumerant.

Fakta

Så blir du prenumerant och loggar in

För att se sändningarna på sydsvenskan.se måste du vara prenumerant på Sydsvenskan. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken. Har du redan en aktiv prenumeration kan du logga in här och att få tillgång till allt material på sydsvenskan.se.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Du kanske också gillar