Hem Sport Alla spelare tillgängliga i Malmö FF

Alla spelare tillgängliga i Malmö FF

förbi admin
0 kommentar

Ett reservbetonat och skadeskjutet Malmö FF ska spela cupfinal mot Hammarby?

Nej, inte om du frågar tränaren Milos Milojevic.

– Alla är redo, alla kan spela, säger Malmötränaren.

Senast Milos Milojevic var på Tele2 (med Malmö FF) hade tränaren svårt att ens få ihop ett lag till det allsvenska mötet. Inför cupfinalen imorgon har tränaren fått ett nytt huvudbry, till Malmösupportrarnas stora glädje:

– Det kommer bli svårt att ta ut laget denna gång. Alla är redo, alla kan spela. Det finns inte en spelare som inte vill spela en cupfinal, säger Milojevic.

Det är två lag med helt olika utgångspunkter som gör upp i cupfinalen. Hammarby leder allsvenskan medans Malmö FF kommer med tre raka förluster i ryggen och en skadelista som varit extremt lång senaste månaden. Men på presskonferensen inför finalen gav Milojevic alltså ett stort glädjebeskedet till Malmösupportrarna.

– Sex av elva spelare har inte tränat mer än en vecka men de är redo. Alla är redo och det glädjer mig.

Milos Milojevic under onsdagens pressträff.

”Vi kommer chansa mer”

På frågan om Milojevic kommer vara försiktig med spelarna som kommit tillbaka efter skada eller om det kommer chansas för att ta första cupguldet sedan 1989 är svaret tydligt.

– Vi kommer chansa mer med spelare. Det är bara en match kvar sen är det semester och det står en titel på spel, säger Milojevic.

Hammarby är regerande cupmästare, spelar på hemmaplan och kommer in i finalen med ett uppumpat självförtroende men att kalla sig favoriter, det gick varken spelarna eller tränaren Martí Cifuentes med på.

– Jag tror inte på det här med favoriter eller inte, vi kommer ta oss ann matchen på ett ödmjukt sätt. Jag har stor respekt för Malmö, säger Cifuentes.

Att skadorna skulle påverka Malmö FF köpte inte Abbe Khalili heller:

– De har en väldigt bred trupp, de hade kunnat spela med två olika elvor. Vi vet att vi möter ett riktigt bra lag men samtidigt så vet vi också hur bra vi är, säger Khalili.

Du kanske också gillar