Hem Sport Apollon Limassol vill värva IFK Norrköpings Godswill Ekpolo

Apollon Limassol vill värva IFK Norrköpings Godswill Ekpolo

förbi admin
0 kommentar

MARBELLA. IFK Norrköping är på väg att sälja Godswill Ekpolo.

Enligt Sportbladets uppgifter jobbar den cypriotiska klubben på att värva ytterbacken – och allt talar för att en övergång bli klar inom kort.

– Inga kommentarer, säger IFK Norrköpings sportchef Tony Martinsson.

Den cypriotiska klubben Apollon Limassol vill värva in en högerback och har ställt in siktet på IFK Norrköpings Godswill Ekpolo. Parterna har för en dialog under en längre tid och klubben har även hört av sig till ”Peking” gällande högerbacken.

Enligt Sportbladets uppgifter är en övergång nära att bli av. Spelaren själv ska vilja få till en flytt, men klubbarna är ännu inte överens. Mycket talar dock för att parterna lyckas nå en lösning och att en övergång bli av, även om inget är klart eller påskrivet.

Godswill Ekpolo kom till IFK Norrköping i december 2021 och var en värvning som dåvarande tränaren Rikard Norling ville ha in. Under Glenn Riddersholm har han inte fått lika stort förtroende och avslutade säsongen som vänsterback. Därmed väntas inte IFK Norrköping inte få någon större övergångssumma för spelaren om han säljs, utan det handlar snarare om en mindre affär.

Godswill Ekpolo.
Godswill Ekpolo.

Du kanske också gillar