Hem Sport Astrit Selmani lämnar Hammarby – säljs till Hapoel Beer Sheva

Astrit Selmani lämnar Hammarby – säljs till Hapoel Beer Sheva

förbi admin
0 kommentar

Astrit Selmani lämnar Hammarby.

Enligt Sportbladets uppgifter är Bajen bara detaljer ifrån att komma överens med israeliska Hapoel Beer Sheva om en affär.

Spelaren väntas inom de närmaste dagarna åka ner till Israel för att skriva på kontraktet – övergångssumman landar på omkring 10 miljoner kronor.

Det var i förra veckan som Sportbladet kunde avslöja att Astrit Selmani var på väg att säljas och att anfallaren jagades av Leuven i Belgien och Hapoel Beer Sheva i Israel. Förhandlingar pågick då med båda klubbarna och enligt vad Sportbladet erfar är nu parterna överens med Beer Sheva om en övergång.

Prislappen: Tio miljoner kronor

Spelaren ska ha tackat nej till Leuven och är nu bara detaljer ifrån en övergång till den israeliska toppklubben. Övergångssumman landar på omkring tio miljoner kronor totalt sett och spelaren väntas resa ner till Israel inom de närmaste dagarna. Hammarbys match mot Elfsborg i morgon kan då bli Selmanis sista om han spelar den matchen.

Selmani värvades till Bajen från Varberg inför förra säsongen och totalt har det blivit 21 mål och 14 framspelningar på 51 matcher i den grönvita tröjan.

Du kanske också gillar