Hem Sport Bajen bekräftar: Bakslag för Collander, Magyar opererad

Bajen bekräftar: Bakslag för Collander, Magyar opererad

förbi admin
0 kommentar

Dennis Collander drogs med skadebekymmer när han kom från Örebro SK till Hammarby inför säsongen. 20-åringen kom dock tillbaka och efter sommaruppehållet tog han en startplats i Bajen, men nu kommer ett nytt bakslag.

På fredagen meddelar Stockholmsklubben att Collander blir borta i ett par månader på grund av en knäskada han ådrog sig i Stockholmsderbyt mot Djurgården.

“Dennis skadade ena knät i matchen mot Djurgården, dock inte samma knä som han rehabiliterade för när han anlände i vintras. I nuläget krävs inga ingrepp i knät, men Dennis kommer att vara indisponibel under ett par månader”, skriver Bajen.

Vidare meddelar Hammarby att Richard Magyar genomförde en lyckad operation av sin skadade fot i torsdags, och nu väntar ett par månaders rehabilitering för lagkaptenen. Jon Gudni Fjoluson, som drabbades av en korsbandsskada i fjol, kommer att missa hela säsongen. 

Bubacarr Trawally och Loret Sadiku har också varit frågetecken senaste tiden, men duon väntas vara tillgängliga för spel i måndagens match mot Varbergs Bois. 

Hammarby ligger på fjärde plats i en haltande allsvensk tabell efter 14 spelade matcher. 

Du kanske också gillar